Tratamentul vedetelor de la Hollywood prezent in cele mai exclusiviste saloane.

tratamente faciale vedetetestimonial Madonna

Ce este Intraceuticals?

Intraceuticals este un tratament facial folosit de catre cele mai exclusiviste clinici si saloane de frumusete din lume. Cunoscut ca „Tratamentul Madonnei”, Intraceuticals este un sistem revolutionar non-invaziv destinat ridurilor care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active precum Botox, acid hialuronic, sau oxigen hiperbaric.

cosmetica intraceuticals

 

 

Cum functioneaza Intraceuticals?

Cu ajutorul aparatului Intraceuticals este produs oxigen hiperbaric care introduce in straturile profunde ale pielii ingredienti activi: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanti (aloe vera si ceai verde).
Odata introduse in derm cu ajutorul aparatului Intraceuticals, aceste substante actioneaza din interior catre exterior si trateaza problemele tintite.

Intraceuticals este un tratament cu oxigen hiperbaric si trateaza o gama larga de probleme ale tenului.

Poate fi un tratament ocazional (pentru situatii in care ne dorim sa aratam frumoase si luminoase intr-un anumit moment din viata) insa obtinem rezultate absolut spectaculoase dupa un numar de 6 sedinte de tratament cu Intraceuticals.

Focus: riduri profunde, piele imbatranita, acnee, pete pigmentare, cearcane, elasticitate si volum piele.

 

 

 

Tratamente Intraceuticals

 

Intraceuticals Rejuvenate

Hidratare, Lifting, IntarireIntraceuticals Rejuvenate, tratament ideal de estompare a semnelor vizibile de imbatranire prematura, reducere a liniilor fine si ridurilor si redefinire a conturului fetei.

Brosura rejuvenate

 

 

Intraceuticals Clarity

Curatare, Redefinire, Calmare

Intraceuticals Clarity, tratament ideal de tratament pentru ten acneic, gras sau mixt cu pori dilatati sau congestionati. Reface textura naturala a pielii.
Brosura Clarity

 

 

Intraceuticals Opulence

Stralucire, Balanta, Catifelare

Intraceuticals Opulence, tratament recomandata persoanelor cu pielea lipsita de stralucire si vitalitate. Ideal pentru tenul cu pete pigmentare si aspect neuniform.

 

 

atoxelene

Intraceuticals Atoxelene

Catifelare, Lifting, Prevenire

Intraceuticals Atoxelene, tratament ideal pentru orice ten imbatranit prematur. Trateaza liniile de expresie si redefineste conturul buzelor, umple liniile fine si ridurile profunde.

 

 

 

Intraceuticals Booster Antioxidanti

Revitalizare, Balanta, Antistres

Intraceuticals Antioxidant Booster, tratament cu un cocktail de vitamine si ingredienti activi pentru detoxifierea pielii, eliminarea cearcanelor si pentru un ten radiant si intinerit.

 

Intraceuticals Booster Colagen

Regenerare, Reintinerire, Volum

Intraceuticals Colagen Booster, tratament de reducere a semnelor de imbatranire prematura, liniilor fine si ridurilor, cu un efect de lifting instant. Imbunatateste volumul si textura pielii.
Descarca brosura

 

Intraceuticals Booster Vitamina A

Curata, Redefineste, Catifeleaza

Intraceuticals Booster Vitamina A, tratament ideal pentru tenul cu pori dilatati, cu arsuri solare, riduri profunde sau aspect neuniform.
Descarca brosura

 

 

Intraceuticals Booster Vitamina C+3

Calmeaza, Intareste, Protejeaza

Intraceuticals Booster Vitamina C+3, tratament ce contine 3 forme de Vitamina C care lupta impotriva radicalilor liberi, ofera fotoprotectie si stralucire tenului.
Descarca brosura

© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising
Call Now Button