Tratamente faciale Mary Cohr

„Stralucirea chipului, energia vitala a pielii”

Ingrijirea fiecarui tip de ten
Fiecare tip de piele este diferita si are nevoie de diferite metode de infrumusetare. Esteticiana dumneavoastra, un veritabil „doctor in frumusete”, selectioneaza Uleiurile Esentiale care difuzand actiunile lor binefacatoare ajung in inima pielii trezind functiile vitale.

Beauty Aromatique – Energie binefacatoare cu Uleiuri Esentiale
Prim nainile experte ale esteticienei, Uleiurile Esentiale difuzeaza in piele virtutile lor binefacatoare. La sfarsitul tratamentului fata prinde culoare si stralucrire, este in plina forma.

Beauty Aromatique – Masca „personalizata” folosind Concentrate de Plante
Tinand cont de obiectivele dumneavoastra de frumusete, esteticiana selectioneaza Concentrate de Plante care sunt incorporate intr-o masca de frumusete creata in fata dumneavoastra si aplicata timp de 10 minute.

Tratament cu 3 efecte de „intinerire”: antirid, revitalizant si de fermitate

Reducerea vizibila a ridurilor
In timpul primelor 10 minute, esteticiana deplaseaza traseul antirid pe fata dumneavoastra pentru a sterge vizibil toate ridurile chiar si cele mai profunde. Secretul consta in utilizarea unei bile care depoziteaza direct in santurile ridurilor serul concetrat regenerant care actioneaza in profunzime. In plus masand ridul, bila netezeste tesutul conjunctiv si il umple, estampandu-l.

Beauty LiftingMasajul revitalizant de intretinere
Esteticiana realizeaza un masaj regenerant pentru deternsionarea trasaturilor si indepartarea senzatiei de oboseala. Pielea este hranita de activii care regenereaza tesutul elastic.
Beaute LiftingMasca de fermitate cu Colagen marin
Tratamentul se termina prin aplicarea mastii cu Colagen care difuzeaza in piele puterile sale de intinerire. Pielea isi regaseste fermitatea si tonusul.

Mai frumoasa de la primul tratament

Tratamente de curatare si tratare in profunzime
CatioVital este o metoda de tratament unica pentru fata care ofera in aproximativ o ora, regasirea „unei noi epiderme”. A se practica in fiecare luna de-a lungul anului pentru ca pielea sa radieze de frumusete. Tratamentul lucreaza in profunzime in functie de nevoile fiecarui tip de ten si poate fi realizat in 6 versiuni in functie de obiectivele de frumusete. CatioVital este practicat de profesionistii Mary Cohr dupa ce au urmat un curs de pregatire de calitate.

CatioVitalCuratarea profunda prin „efect termic”
Efectul „sauna” al mastii calde curata pielea in profunzime si o purifica. Pielea respira in profunzime si este gata sa primeasca ingredientii activi care trateaza.
CatioVitalIonizarea activilor din tratament
Ionizarea gelurilor tratamentelor alese de esteticiana in functie de obiectivele dumneavoastra de frumusete, permit penetrarea optima in profunzimea pielii a ingredientilor activi.

Tratament regenerant pentru piele.

Efectul „Peeling„: Acizii de fructe recreaza „o noua piele”
Din cauza oboselii, stresului si efectului de imbatranire, pielea isi pierde stralucirea. Tratamentele de frumusete „peeling” permit curatarea celulelor moarte si a impuritatilor care impiedica pielea sa respire. Acizii de fructe ai tratamentului Peel&Lift rup legaturile dintre celulele moarte si celulele vii pentru a face posibila aparitia celulelor noi.

Peel&Lift Efectul de „Peeling”
Acizii de fructe curata bland celulele moarte si impuritatile de pe piele care o impiedica sa respire si favorizeaza nasterea celulelor noi pentru a recrea o noua epiderma cu aspect mai tanar.
Peel&Lift Regenerarea in profunzime
Noua epiderma se hraneste cu activii regenerati care redau pielii mai multa stralucire, elasticitate si fermitate.

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising