Steampod 

Un sistem unic pentru tratarea si netezirea fibrei capilare.

Cercetare, stiinta, tehnologii de ultima generatie dispuse intr-o sinergie perfecta, secrete care valoreaza cat produsul intern brut al unei tari in curs de dezvoltare si numeroase teste si experimente de-a lungul unei perioade care poate varia de la cativa ani la cateva decenii.

Inovatia un universul frumusetii se traduce in prezent prin oferirea de solutii unice, menite nu doar sa sustina visul femeilor, ci sa il transforme in realitate palpabila

Nu mai este vorba despre o competitie singulara intre branduri, ci despre expertiza reunita si despre colaborari care sa confere garantia excelentei.

Acesta este si cazul punerii laolalta a cunostintelor echipei L’Oreal Professionnel si Rowenta, ambele marci fiind recunoscute la nivel mondial pentru calitatea de necontestat a formulelor produselor de ingrijire si styling, respectiv a aparatelor si instrumentelor destinate coafarii parului.

Steampod este primul instrument pentru indreptarea parului pe baza de abur, ridicand fara doar si poate stacheta in arealul inovatiilor beauty.

Avand un generator de abur integrat, Steampod incorporeaza nu mai putin de patru inovatii tehnice, rezultat a cinci ani de cercetare si dezvoltare si opt brevete.

Cu totii cunoastem efectele pe care apa dura le are asupra parului si pielii. Steampod beneficiaza insa de un sistem pentru demineralizarea apei, care in momentul degajarii aburului, asigura o puritate extrema, neagresand in niciun fel parul.

Câteva caracteristici importante ale Steampod:

– degajă un flux continuu de abur sub presiune cu ajutorul unui generator de abur integrat

– este prevăzut cu un sistem pentru demineralizarea apei la degajarea aburului

– are cinci trepte de temperatură (170-210 grade)

– are integrat şi un pieptăn ultra fin, detaşabil, cu rol de separare şi distribuire uniformă a şuviţelor de păr

– plăcile sunt din ceramică anodizată, flexibile, care netezesc perfect firul de păr de la rădăcină, la vârfuri

– înainte de folosirea plăcii, părul trebuie spălat şi uscat 100%, iar pentru netezirea părului este necesară o singură trecere peste fiecare şuviţă

Steampod este un sistem profesional de coafare si ingrijire a parului, destinat in exclusivitate saloanelor acreditate in Romania este disponibil pana in prezent doar in 100 de saloane.
Cu ajutorul Steampod-ului vei obtine:

 • atat tratarea parului (tratamentele de cauterizare a firului de par, pe baza de keratina si ceramide, pentru parul extrem de sensibilizat )
 • cat si stilizarea acestuia cu efecte de lunga durata care asigura un par perfect neted si stralucitor, ce dureaza minim 3 zile.De asemenea, L’Oreal Professionnel a dezvoltat o gama de produse complementare Steampod, dedicate ingrijirii si styling-ului si activate desigur de aburul difuzat de aparat.Este vorba despre prima gama pe baza de Pro-Keratina activata cu ajutorul aburului (actioneaza ca un conductor) pentru a patrunde in profunzimea fibrei capilare si a o restructura:
  – doua creme de netezire cu formule usor diferite (pentru par usor sensibilizat sau foarte sensibilizat), adaptate nivelului de sensibilizare a parului (Pro-Keratina, ceramide si agenti cationici cu actiune reparatoare si de fortificare), care confera protectie termica
  – un ser reconstructor activat prin puterea aburului, ce contine extracte hranitoare de ulei de avocado si de caise (special conceput pentru a trata cele mai sensibilizate zone ale parului, precum varfurile sau mesele).
  Cremele conţin pe lângă pro-keratină, ceramidă şi agenţi cationici, care asigură repararea fibrei capilare şi oferă chiar şi protecţie termică. Serul protector hrăneşte în profunzime datorită formulei pe bază de avocado şi ulei de caise, iar folosirea lui este recomandată în special pe zona vârfurilor. De ce s-a ales ca tocmai aburul să fie elementul cheie al plăcii de netezire Steampod? Pentru că aburul previne şocul termic şi acţionează ca un conductor, transportând ingredientele esenţiale în profunzimea firului de păr. Din acest motiv produsele de îngrijire pe bază de pro-keratină împreună cu placa de netezire fac o echipă foarte bună, aburul activând şi amplificând puterea lor de reparare. Rezultat: păr strălucitor, neted, sănătos.”Intotdeauna mi-am dorit un par neted, stralucitor si perfect drept timp de mai multe zile si sunt convinsa ca multe dintre voi inca isi imagineaza ca reprezinta o misiune imposibila. Steampod m-a convins insa ca parul meu poate fi cumintit si ingrijit in acelasi timp, pentru un look impecabil ce dureaza nu mai putin de 3 zile.”In salon, protocolul Steampod debuteaza cu aplicarea samponului si a mastii Série Expert. Apoi, pe parul zvantat cu prosopul, se aplica crema de netezire Steampod adaptata conditiei parului, urmand ca acesta sa fie uscat complet. Daca este necesar, se aplica pe zonele sensibilizate serul Steampod, insistand pe varfuri. Nu mai ramane decat etapa de netezire a parului, prin trecerea placii Steampod, o singura data peste fiecare suvita de par. Efectul?Cum functioneaza?

  Fii parte a revolutiei

  Steampod!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising