Remodelare Corporala

modelareR

modelare corporala

Remodelare corporala la Michelle Center

echipamente performante

tehnologii eficiente,

specialisti pregatiti permanent

Pentru ca ne dorim un singur lucru:

sa obtinem rezultate.

Ce e remodelare corporala?

Remodelarea corporală constă în transformarea uneia sau a mai multor zone ale corpului prin anumite proceduri si tehnici estetice si medicale noninvazive sau minim invazive. Concret, prin aceste proceduri este eliminat tesutul adipos, iar celulita este diminuata; in acelasi timp, se urmareste tonificarea pielii si a muschilor.

Tratamentele de remodelare corporala pot fi urmate de persoane de toate varstele, atat femei, cat si barbati, și trebuie efectuate întotdeauna doar de personal specializat, pe care cu siguranță îl vei găsi in centrul nostru.

Diagnoza corporala

In cadrul centrului Michelle, orice tratament de remodelare corporala incepe printr-o diagnoza corporala.
In cadrul diagnozei, specialistii nostri vor evalua vizual, prin masuratori, fotografiere a zonei vizate si cu ajutorul diagnozei corporale computerizate care este starea initiala si obiectivul urmarit si te vor consilia asupra schemei de tratament potrivita tie.

Siguranta si Eficienta

Este binecunoscut faptul ca exista foarte multe echipamente care promit mai mult decat livreaza. Eficienta si siguranta tratamentelor de remodelare corporala sunt foarte importante pentru noi si pentru pacient. Toate echipamentele promit siguranta si rezultate insa foarte putine o si fac. Din acest motiv, echipamentele pe care le folosim sunt dintre cele mai performante, agreate de institutii abilitate (de exemplu FDA –  Food and Drug Administration). Confirmarea FDA este foarte importanta deoarece este cel mai dificil de obtinut datorita standardelor foarte ridicate impuse.

De asemenea, este foarte important pentru pacienti ca echipamentele folosite pe “pielea lor” sa fie fabricate de producatori care au in centrul atentiei lor siguranta si eficienta. Din acest motiv sunt diferente majore in ceea ce priveste siguranta si eficienta intre echipamente “de buget” si echipamente fabricate de producatori consacrati in domeniul estetic sau medical.

Diagnoza corporala

Diagnoza corporala

Un tratament de remodelare corporala nu poate debuta fara o diagnoza corporala facuta de un specialist.

Diagnoza corporala consta in mai multe etape prin care specialistul evalueaza starea actuala a pacientului: masuratori ale circumferintelor si a greutatii, fotografierea initiala, evaluarea celulitei cu ajutorul benzilor termografice precum si diagnoza corporala computerizata prin care se masoara o serie de indicatori (masa grasa, masa musculare, cantitate de apa, etc).

Pe baza diagnozei, a dorintelor pacientului si a bugetului alocat specialistul va fi in masura sa prescrie o schema de tratament personalizata potrivita fiecarei persoane in parte.

Deoarece diagnoza este o etapa esentiala in remodelarea corporala si de care depind rezultatele obtinute, centrul Michelle ofera diagnoza gratuit pentru orice tratament.

Mai multe detalii aici: salon-michelle.ro/diagnoza-corporala-computerizata/

Diagnoza corporala
Viora

Viora

Tehnologie revolutionara pentru combaterea celulitei & rejuvenarea pielii

Viora este lider de piata in domeniul medical-estetic, fiind produs de compania Sinclair, companie prezenta in peste 65 de tari din toata lumea si implicata constant in cercetare si dezvoltarea tehnologiei proprii. Cu studii clinice atestate si tehnologii moderne, mii de pacienti se declara multumiti si incantati de rezultate. Datorita celor 2 aplicatori disponibil cu platforma Viora: V-FORM si V-FR acum ai acces la cele mai solicitate proceduri de estetica medicala atat faciale, cat si corporale, cu rezultate de la primele sedinte.

Aplicatorul V-Form dedicat remodelarii corporale

Aplicatorul Viora V-Form are tehnologie patenta Multi-CORE™ si sistem de monitorizare integrat integrate pentru o eficienta si o siguranta sporita a tratamentului.

Cele 3 niveluri diferite de Radiofrecventa (0.8MHz, 1.7MHz and 2.45MHz) si terapie vacuum, permitand un control marit al zonei tratate, o precizie a procedurii, creand un efect dermal si hipodermal mai mare si o absorbtie ridicata. Undele de radiofrecventa tintesc tesutul adipos, patrunzand pana la ultimul strat al dermului, iar vacuum-ul stimuleaza in mod natural productia de colagen si elastina a pielii. Astfel, nu doar ca te vei bucura de o reducere a circumferintei si a celulitei, dar pielea va fi si vizibil mai ferma.

Detalii despre aici: Viora

Producator: Sinclair https://sinclair.com/

BioDermoGenesi

BioDermoGenesi – estetica corporala si faciala

Ce este tratamentul Biodermogenesi?

Biodermogenesi este un tratament inovativ pentru regenerarea celulelor pielii, fara efecte secundare sau timp de recuperare, ce va ofera rapid un aspect mai tanar si mai tonifiat al zonei tratate.

Tratamentul Biodermogenesi se deosebeste de alte tratamente de regenerare a pielii deoarece este primul care foloseste simultan un camp electromagneticelectrostimularea si vacuumul pentru a actiona asupra matricei celulare. Astfel pielea este regenerata prin reorganizarea structurii acesteia. Impreuna, aceste trei tehnologii ofera o serie de avantaje importante:

 • Rezultate Eficiente.
 • Fara Efecte Secundare.
 • Fara Timp de Recuperare
 • Procedura Rapida.

Mai multe detalii aici: BioDermoGenesi

Producator: BioDermoGenesi Italia: https://www.biodermogenesi.com/ro/

BioDermoGenesi
Criolipoliza Cooltech Femei

Criolipoliza

Criolipoliza este un tratament care elimină grasimile prin înghețarea celulelor adipoase. Practic, celulele adipoase din diferite părți ale corpului sunt înghețate și apoi sunt eliminate definitive pe cale naturala de către organism.

În centrul nostru vei găsi exclusiv aparatul original Cocoon CoolTech.

Avand in vedere faptul ca aceasta tehnologie ingheata celulele pentru a le distruge este foarte importanta siguranta pacientului.

Riscurile unui tratament de criolipoliza executat cu un echipament insuficient testat sunt arderea tesutului cu efecte permanente sau pe termen lung.

Criolipoliza Cooltech de la Cocoon este singurul echipament de criolipoliza care are acreditarea FDA. Acest aspect confirma siguranta si eficienta tratamentului si a echipamentului.

Sistemul său inovator poate trata două zone corporale simultan și produce rezultate extraordinare chiar dintr-o singură ședință. În 3 săptămâni dupa un singur tratament se pierd in medie 5,3 cm in circumferință, cu un minim efort. Rezultatele sunt in stransa legatura cu grosimea stratului adipos tratat.

Este recomandat ca tratamentul de criolipoliza sa fie urmat de tratamentul cu radiofrecventa care va intinde pielea si astfel efectele vor fi mult aplificate.

Mai multe detalii aici: Criolipoliza

Producator: Cocoon Medical – Spania

Radiofrecventa tripolara Apollo Pollogen

Radiofrecventa corporala

Acest tratament consta in aplicarea undelor de radiofrecventa pe zonele tintite ale corpului si care au ca efect supraincalzirea selectiva a celulelor grase ale tesutului.

Incalzirea selectivă a celulelor grase accelereaza metabolismul natural al acestora, cauzand micsorarea in volum a celulelor adipoase prin eliberare de acizi grasi (grasime lichida). Practic, grasimea solida (trigliceride) stocata in celulele grase (adipocite) se transforma in grasime lichida (acizi grasi) care este eliminata din celule in spatiul intercelular de unde sunt preluate si eliminate pe cale naturala de sistemul sanguin si cel limfatic.

Concomitent, aceasta supraincalzire stimuleaza atat productia de noi fibre de collagen si elastina cat si intinderea celor existente. Efectul este intinderea si tonifierea pielii. In cadrul tratamentelor faciale acest efect se resimte ca un lifting facial iar in cadrul tratamentelor corporale se observa o piele mai intinsa si tonifiata.

Radiofrecventa este recomandata impreuna cu criolipoliza sau endermologia LPG.

Mai multe detalii aici: Radiofrecventa Tripolara Pollogen Apollo facial

Producator: Pollogen, Israel

Radiofrecventa tripolara Apollo Pollogen

Endermologie LPG Integral 2i

LPG-integral-2i

Tratamentul Endermologie® a demonstrat ca este una din
tre cele mai eficiente tehnologii folosite in lupta impotriva celulitei si a centimetrilor nedoriti.

Masajul Endermologie LPG Integral 2i face un masaj profund cu ajutorul rolelor motorizate independent. Astfel limfa care este este eliberata iar reziduurile si toxinele eliberate sunt preluate de lichidul limfatic in sange și apoi sunt eliminate pe cale naturala.

Cateva dintre beneficiile LPG Cellu M6 Integral 2i:

→ Trateaza eficient celulita, indiferent de gradul acesteia
→ Eliminarea grasimii profunde;
→ Remodelarea si conturarea corpului;
→ Tonifica si reface fermitatea pielii;
→ Netezeste si catifeleaza pielea;
→ Imbunatateste circulatia sanguina si limfatica (de 300 de ori mai mult decat un masaj normal);
→ Reduce durerile musculare;
→ Stimuleaza productia de colagen
→ Imbunatateste metabolismul general

Mai multe detalii aici: LPG Integral 2i: Corporal
Producator: LPG, Franta

LPG Endermologie

Endermologie LPG

Tratamentul Endermologie® a fost dezvoltată în anii 80 de Louis-Paul Guitay pentru a trata arsurile și a reface țesutul cicatricial. In timp ce au utilizat procedura în zonele cu probleme, s-a observant că a îmbunătățit major aspectul celulitei. Astfel, aceasta procedura medicala a cunoscut o crestere rapida de popularitate atat in domeniul medical cat si in domeniul esteticii.

Aproximativ 90% dintre femeile cu varsta peste 20 de ani dezvolta celulita –  aspectul inestetic de coaja de portocala. Bineinteles ca nici o femei nu isi doreste sa aiba celulita si astfel Endermologie® a ajuns sa fie folosita in clinicile de infrumusețate din intreaga lume,

Cum functioneaza?

Tratamentul LPG Cellu M6 este unul dintre cele mai iubite tratamente la nivel mondial in stimulare celulara si este unul dintre cele mai performante tratamente de slabire si intinerire.

Programul Lipomassage al aparatului LPG Cellu M6 actioneaza la suprafata tesutului cutanat declansand procesul de ardere a grasimilor. Efectul va fi unul de slabire, sculptare, fermitate si netezire. Tehnica LPG ajuta la diminuarea tesutului adipos profund, care este rezistent la dieta si la sport.

Evident, pentru rezultate maximizate se recomanda combinarea tratamentului de Endermologie® LPG cu alte procedure si tehnologii (criolipoliza, radiofrecventa, etc)

Producator: LPG, Franta

SpeedFitness

SpeedFitness?

Speed fitness este un antrenament bazat pe tehnologia EMS (electro myo stimulation).
Antrenamentul cu Speed Fitness este atat de intens incat o sedinta dureaza
doar 20 de minute si este suficient un antrenament pe saptamana. Cel mai nou si modern concept de fitness din Germania face acest lucru posibil.

Cum se desfasoara un antrenament de speed fitness?

In timpul antrenamentului se foloseste o vesta speciala care are electrozi foarte bine pozitionati pentru a obtine o stimulare musculara optima. Din motive care tin de igiena personala, pe sub aceasta vesta se foloseste un echipament personal de fitness (tricou+pantaloni scurti).
Dupa reglarea de catre trainer a intensitatii stimularii, incepe antrenamentul prin executarea unor miscari specifice in timp ce aparatul stimuleaza musculatura. In timpul antrenamentului care dureaza 20 minute sunt stimulate toate grupele musculare mult mai intens decat la o sala de fitness. Atat de intens incat mai mult de 1-2 sedinte pe saptamana pot duce la supraantrenament.
La finalul antrenamentului se vor face miscari de stretching pentru relaxarea muschilor.

Avantaje ale antrenamentului cu Speedfitness

– Antrenament mult mai intens decat la sala
– Stimularea simultana a tuturor grupelor musculare
– Muschii agonisti si antagonisti stimulati concomitent
– Ligamentele sunt protejate
– Reducerea celulitei
– Incarcarea cu acid lactic mai redusa decat la  sala
– Eliminarea situatiilor jenante ce pot aparea la sala
– Antrenor personal
– O sedinta de 20 minute pe saptamana este suficienta

Producator: Miha Bodytec®, Germania

SpeedFitness
Capsula Dermalife SpaJet

Capsula Sybaritic Dermalife SPA-JET 3G

Proprietatile curative ale apei – cunoscute inca din antichitate – sunt redescoperite si aplicate de medicina moderna ca o terapie naturala pentru tratarea mintii si a corpului sau pentru tratarea unor afectiuni.

Este unul dintre cele mai populare si exclusiviste produse din domeniul frumusetii si a sanatatii corpului,
Sistemul Spa multi-senzorial Sybaritic reprezinta un amestec intre gandirea inovatoare, designul de top si functiile exclusiviste.

Capsula Dermalife SPA Jet combina conceptul indraznet Hydrofuziune (amestecul a doua tehnologii de incalzire – abur si caldura cu raze infrarosii), cu terapia de hidro-masaj, prin dusuri Vichi si masaj cu apa, creeand astfel o experienta inegalabila.
Ozonoterapie, cromoterapie, meloterapie, dus, aromoterapie, hidromasaj, radiatii infrarosii, sauna uscata, sauna umeda, briza de ioni negativi: toate intr-un singur aparat – Capsula Sybaritic Dermalife Spa Jet, una dintre ultimele inovatii in materie de echipament SPA, un aparat complex, foarte performant, de ultima generatie.

Functiile Capsulei Sybaritic SPA-JET 3G:

1. Sauna umeda
2. Raze infrarosii – sau sauna uscata.
3. Hidromasaj – 10 jeturi spray in partea inferioara .
4. Dusuri Vichy (prin stropire si masaj – efect spray) – 10 jeturi spray in partea superioara.
5. Dusuri pentru picioare – 2 jeturi spray .
6. Dusuri cu efect de ploaie tropicala
7. Pat cu masaj vibrational
8. Aromoterapie – puteti folosi arome speciale de relaxare, de tonifiere, de calmare etc.
9. Cromoterapie
10. Meloterapia
11. Ventilatie la nivelul capului – pentru un tratament cat mai confortabil, pentru persoanele ce suporta mai greu tratamente la caldura
12. Programe progresive – care isi seteaza automat programele respective pentru temperatura, aroma, setarile vibratiilor si durata sesiunii pentru rezultate optime.

Producator: Sybaritic, USA

HydroShape

HydroShape

Antrenament si relaxare in apa

Este un antrenament inovator care te ajuta sa consumi aproximativ 800 de kcal in numai 40 de minute de exercițiu de intensitate moderata. Tehnologia revoluționara HydroShape combina antrenamentul prin pedalare cu beneficiile terapiei in apa si ale hidromasajului, asigurand o metoda de miscare eficienta, simpla si sigura.

Nu este numai un antrenament extrem de eficient in lupta cu surplusul de grasime ci si o modalitate de relaxare si recuperare.

Antrenamentul se desfasoara in apa incalzita la 37 grade celsius ceea ce face ca ca pedalarea in apa sa fie o adevarata placere. Concomitent, jeturi puternice de apa directionate te stimuleaza si fac antrenamentul atat foarte placut cat si foarte eficient.

 • ardere calorii
 • relaxare
 • articulatii protejate
 • antrenament in apa
 • recuperare medicala
HydroShape
InfraShape

InfraShape

Miscare si relaxare

Terapia de ultima generatie este incorporata intr-un produs cu un design modern, ce combina exercitiile cardio si solutiile tehnologice inovative.

Aceasta combinatie unica de exercitii cardio intr-un echipament luxos, ne permite sa ne relaxam intr-o pozitie confortabila si sa ne bucuram de muzica preferata, sa navigam pe internet sau sa facem antrenamentul  “pedaland” prin New York sau Roma cu ajutorul sistemului MULTIVISION Virtual Jogging Simulator.

Ce Este InfraShape?

InfraShape este o capsula hipobarica care combina exercitiile fizice cu diverse tehnologii: vacuum, unde infrarosii, lampi cu colagen, cromoterapie, aromoterapie.

 

Concret, pedalam intr-o pozitie orizontala foarte confortabila, intr-un mediu sarac in oxigen, cu o temperatura ridicata cu ajutorul lampilor infrarosii.

Mediul sarac in oxigen este cautat de sportivii de performanta deoarece antrenamentul este mult mai eficient, adica ard mult mai multe calorii raportat la efortul depus. Din acest motiv, antrenamentele la altitudini mari, acolo unde aerul este rarefiat, sunt recunoscute ca fiind cele mai eficiente.

Intr-un mediu sarac in oxigen organismul nostru va depune un efort suplimentar pe care nu il vei resimti. Aportul de caldura ajuta la arderea mai multor calorii.

In concluzie,

Ardem mai mult, simtim mai putin.

Cui Se Adreseaza InfraShape?

Este un antrenament foarte eficient pentru toate categoriile de persoane:

 • pentru sportivi pentru ca vine in completarea antrenamentului zilnic
 • pentru cei ce isi doresc un corp frumos
 • pentru cei ce isi doresc sa slabeasca
 • pentru cei ce isi doresc sa se mentina sanatosi
 • extrem de eficient pentru persoanele cu probleme ale articulatiilor
 • pentru cei aflati in recuperare medicala
De Ce Michelle

De Ce Michelle

 • pentru ca punem satisfactia clientului pe primul loc;
 • pentru ca veti beneficia de cele mai noi tehnici de remodelare corporala;
 • pentru ca va veti bucura doar de echipamente profesionale de calitate;
 • pentru ca veti gasi specialisti foarte bine pregatiti.
 • pentru ca veti avea parte de o diagnoza profesionista 
 • pentru ca veti avea o monitorizare permanenta a rezultatelor
 • pentru ca veti beneficia doar de tratamente sigure si eficiente
Fa o programare
Suna la Michelle Center
remodelare corporala

Ia legatura cu noi

Vrei sa afli mai multe despre remodelarea corporala?

Vrei sa afli ce tratamente iti sunt potrivite?

Iti doresti o diagnoza corporala sau o consiliere?

Completeaza formularul de mai jos si un specialist Michelle Center te va contacta in cel mai scurt timp.


  © 2017 Made with ❤️ by e-Advertising
  Call Now Button