Radiofrecventa Tripolara Pollogen Apollo facial

Topeste grasimea si celulita!! Intinde pielea ca fierul de calcat! Iti ia 5 ani de pe fata in 5 minute!

Apollo™ cu TriPollar™ se concentreaza pe doua zone de aplicatii cheie:

1. Reducerea grasimii, celulitei si circumferintei.
2. Refacerea fermitatii piele si conturarea faciala.

1. Reducerea grasimii, celulitei si circumferintei.

Grasimea localizata este greu de inlaturat si poate persista chiar in ciuda dietei speciale si a exercitiilor fizice. Celulele de grasime din stratul superior, apropiat de piele cresc in hipoderm si imping derma si epiderma inspre tesutul conjunctiv. Acest proces conduce la aparitia aspectului „pufos” (grasime) si de coaja de portocala (celulita). Celulele grase pot deasemenea sa creasca in straturile profunde ale pielii, creand umflaturi invizibile la suprafata, dar care afecteaza forma si conturul corpului.

 

Tratamentele bazate pe tehnologia tripolara netezesc, contureaza, tonifica si „ridica”, fiind o alternativa non-chirurgicala care trateaza eficient celulita si reduce circumferinta fara sa lezeze tesuturile.

Cum actioneaza Apollo?

Prin aplicarea energiei Tripollar celulelor de grasime, rezistenta electrica a acestora sporeste efectul de incalzire. Incalzirea selectiva a celulelor grase le accelereaza metabolismul natural, cauzand micsorarea acestora prin eliberare de acizi grasi (grasime lichida) care sunt ulterior eliminati prin sange si sistemul limfatic in mod natural.

Practic, grasimea solida (trigliceride) stocata in celulele grase (adipocite) se transforma in grasime lichida (acizi grasi) care este eliminata apoi din celule.

Rezultate:

– Micsorarea celulelor grase
– Reducerea celulitei
– Reducerea circumferintei (abdomenul cu pana la 9 cm, coapse cu pana la 7 cm)
– Refacerea colagenului ce duce la imbunatatirea texturii si fermitatii pielii
– Redare fermitate dupa Liposuctie
– Redare fermitate si reducere circumferinta abdomen dupa sarcina, pentru cele care au ramas cu exces de piele datorita unei mari pierderi in greutate

 

2. Refacerea fermitatii piele si conturarea faciala

Dermul contine fibroblaste – celule care mentin structura pielii producand constant colagen nou. Pe masura ce inaintam in varsta, numarul fibroblastelor din piele se reduce si metabolismul lor incetineste. In plus, fibrele existente de colagen se degradeaza cauzand riduri si „lasarea pielii”.

Cum actioneaza Apollo?

Tehnologia Tripollar, aplicata in scopul reconturarii faciale si refacerii fermitatii pielii incalzeste tesuturile, cauzand contractia colagenului. Acesata produce o imbunatatire imediata a aspectului prin refacerea fermitatii pielii.
Pe termen lung aceasta incalzire accelereaza metabolismul fibroblastelor pentru a favoriza producerea unor noi fibre de colagen, tonfiaza pielea si o fac ferma, neteda, conturata, cu textura si aspect bine definte.

Rezultatele tratamentului facial cu radiofrecventa tripolara:

– reducerea ridurilor
– refacerea fermitatii fetei;
– refacerea fermitatii pielii lasate de pe brate, abdomen si gat.
-Netezire riduri faciale si contur facial
-Reducere semnificativa a barbiei „duble”
– Lifting facial – stimuleaza metabolismul fibroblastelor, celulele responsabile de formarea fibrelor de colagen – fibrele tineretii!
Cu fiecare sedinta creste numarul si calitatea colagenului tegumentar, astfel ca pielea pare ca „a fost calcata cu fierul”!

Cat dureaza tratamentul?
Numarul de tratamente este in functia de noile fiecarui pacient. Se porneste de la 6-8 sedinte si se poate continua pana la atingerea obiectivului stabilit de comun acord cu terapeutul, la incepere tratamentului. Sedintele de radiofrecventa tripolara se stabilesc la interval de o saptamana.

De ce Apollo Tripolar si nu alt aparat de Radiofrecventa?
Numeroase studii clinice sustin eficienta tratamentului cu Apollo – Pollogen:

 

TriPollar™ este cea mai avansata tehnologie de RF de pe piata !

Apollo™ este singurul sistem din lume ce foloseste tehnologia avansata a RF TriPollar™- a 3a si cea mai noua generatie a tehnologiei de radiofrecventa(RF)!!
Apollo ™ este singurul sistem profesional pentru restaurarea fermitatii pielii si reducerea tesutului adipos ce utilizeaza tehnologia TriPollar™ garantand rezultate vizibile si imediate de la primul tratament pentru toate tipurile de ten.

Pana de curand existau doua tehnologii RF :
– prima generatie: curent mono-polar (necesita pol de intoarcere) ce strabate tot corpul cu penetrare profunda si necontrolata (5-20 mm) doar in hipoderm, putere necesare mare, foarte dureros, racire necesara intotdeauna, rezultate clinice vizibile dupa luni
– a doua generatie: curent bi-Polar, penetrare superficiala si constanta 1-5 mm – doar in stratul dermal, putere necesara medie (10-200W), dureros, racire necesara uneori, rezultate clinice vizibile dupa zile/saptamani
ACUM, cea de a treia generatie: curent tripolar – energia RF TriPollar™ este foarte bine focusata si concentrata, are penetrare simultan in straturile dermal si hipodermal (0-20 mm), incalzeste simultan atat stratul superficial (Dermal) cat si in profunzime (Hipodermal), puterea necesara este mica (5 – 50W), fara durere, nu necesita racire, rezultate clinice vizibile IMEDIAT cu ochiul liber!!!

 

 

IN CE CONSTA TEHNOLOGIA?

Curenti electrici de inalta frecventa ( 1 Mhz ) sunt trasmisi catre toate straturile pielii prin intermediul electrozilor TriPollari.
Celulele pielii se comporta ca rezistori in serie – ne amintim de la fizica – grasimea are o rezistenta electica semnificativ mai inalta decat orice alt tesut al pielii (2000 ohm-cm fata de 600 Ohm-cm).

Cu cat rezistenta este mai mare, cu atat mai mare este incalzirea celulelor. Aceasta INCALZIRE SELECTIVA a celulelor de grasime conduce la cresterea metabolismului si eliberarea de grasime lichida. Cand aplicam energia TriPollar™, rezistenta mai mare a grasimii duce la o incalzire de 3 ori mai rapida a celulelor adipoase in comparatie cu restul celulelor pielii.
De exemplu, daca crestem temperatura pielii cu 10°C, temperatura celulelor adipoase din stratul subcutanat creste cu 33°C.

Beneficiile folosirii tehnologiei Tripollar™

– timpi de tratament mai scurti si sedinte mai putine – cu 30-50% mai putin timp pe sedinta si sedinte per total fata de tehnologiile vechi RF Cu TriPollar™ poti arata mai tanara si sanatoasa – mai rapid!
– dupa o sedinta de tratare a zonelor cu celulita, se constata IMEDIAT SI PE LOC o diminuare a aspectului capitonat ca urmare a micsorarii adipocitelor prin excretarea grasimii lichefiate sub actiunea caldurii focusate asupra hipodermului!!!
De asemenea, se observa CU OCHIUL LIBER, IMEDIAT SI PE LOC netezirea pielii cu celulita!
– este un tratament Non-invaziv, Simplu, Rapid
– este o procedura walk-in/walk-out, nu e nevoie de pregatire sau recuperare dupa sedinta,
– tratament placut asemanator unui masaj cald, fara durere
– tehnologia RF nu tine cont de culoarea pielii – eficienta pe toate tipurile de piele, nu afecteaza pigmentarea pielii , fara griji legate de arsuri sau cicatrice.

 

© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising
Call Now Button