Mezoterapie cu echipamentul Oxynergie

Mezoterapia virtuala

Mezoterapia virtuala (dermoporatie) este o terapie alternativa a mezoterapiei clasice, o terapie ce nu implica ace, anestezie si perioade de recuperare. Prin intermediul tratamentului de dermoperatie, dintr-o singura aplicare patrund 95% din ingredientii activi, in straturile profunde ale pielii; in comparativ cu ingredintele dintr-o crema – 5% ajung efectiv in profunzime.

Cu ajutorul unui curent electric, aparatul de mezoterapie introduce in structura pielii cocktail-uri ce contin vitaminele, mineralele si aminoacizii de care aceasta are nevoie pentru hranire si rejuvenare, stimulandu-i microcirculatia sangvina si odata cu aceasta sinteza de noi fibre de collagen si elastina.  Rezultatele sunt vizibile imediat dupa tratament, pielea este vizibil mai ferma, mai elastica si mai luminoasa, avand aspect proaspat, odihnit, intinerit, efectul mentinandu-se pe o perioada mai lunga de timp.

Mezoterapia virtuala utilizeaza 2 curenti simultan, -curentul alternativ- creeaza un fenomen menit electroterapiei care mareste porii epidermei de aproximativ 400 de ori, ceea ce ii confera o permeabilitate mare; ceea ce deermina deschiderea temporara a barierei fosfolipidice si formarea unor canale de trecere, prin care substantele active vor ajunge la celulele tinta.

– curentul galvanic care produce electro-osmoza, este utilizat pentru penetrarea in straturile profunde ale pielii a ingredientelor din cocktailul cosmetic.

Mezoterapia este o metoda complet nedureroasa, tratamentul constand intr-un masaj placut care confera o relaxare totala.

Rezultatele obtinute prin mezoterapie:

– atenueaza ridurile si liniile de expresie;

– inchide porii

– efect de netezire imediata a pielii;

– hidrateaza intensiv pielea;

– diminueaza leziunile pigmentare, cuperoza;

– atenuaza cearcanele;

– uniformizeaza tenul, etc;

 

O sedinta dureaza aproximativ 30 de minute si sunt necesare 6-10 sedinte de mezoterapie. Sedintele sunt recomandate la distanta de o saptamana, rezultatele sunt de durata, iar tratamentul de mentinere este recomandat dupa o perioada de 8-12 luni.

© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising
Call Now Button