LPG Integral 2i

LPG Cellu M6 Integral 2i

LPG Cellu M6 Integral 2i – cel mai performant echipament de stimulare celulara.

LPG Cellu M6 Integral 2i este rezultatul mai multor cercetari si dezvoltari. Tratamentul Endermologie LPG a fost inventat initial pentru tratarea arsurilor si cicatricelor. Studiile clinice ulterioare au demonstrat eficacitatea tratamentului LPG Cellu M6 Integral 2i in tratarea celulitei si remodelarii corporale dar si in tratamentele faciale anti-age.

LPG Cellu M6 Integral 2 - corpLPG Cellu M6 Integral 2 - Facial

Tratamentul Endermologie LPG a fost inventat initial pentru tratarea arsurilor si cicatricelor. Studiile clinice ulterioare au demonstrat eficacitatea acestui tratament in tratarea celulitei si remodelarii corporale dar si in tratamentele faciale anti-age.

LPG Cellu M6 Integral 2i – Scurt Istoric

Ceea ce a ramas insa neschimbat de peste 30 de ani este faptul ca Endermologia LPG reprezinta singura tehnologie 100% naturala, non-invaziva si non-agresiva de pe piata, cu efecte dovedite, atat pe partea de remodelare corporala (in lupta cu celulita si cu cm) cat si in tratamentele faciale (refacerea calitatii pielii).

LPG Integral 2

Cu ajutorul LPG Cellu M6 Integral 2i slabiti in zonele dorite, intineriti corpul și fata, fara injectii sau chirurgie estetica.

Tratamentul LPG Endermologie este adaptat transformarilor intregului tesut conjunctiv avand astfel atat scopuri terapeutice cat si de infrumusetare.

Cu rezultatele obtinute si numarul de pacienti tratati in toata lumea LPG Cellu M6 ramane lider necontestat in tratarea celulitei. Agreerea FDA (Food and Drug Administration) atesta faptul ca procedura este sigura, eficienta si fara durere.

LPG Cellu M6 Integral 2i – Avantaje

• Tehnologie 100% naturala, non invaziva
• Rezultate remarcabile incepand de la prima sedinta
• Tratamente personalizate inteligent potrivit nevoilor fiecarui client
• Tehnologie brevetata Ergodrive®
• capete de tratament Endermolift®
• Nou masaj tisular cu 50% mai puternic pentru tratamente mai eficiente

LPG Cellu M6 Integral 2

Tehnologia brevetata LPG se bazeaza pe stimulare mecanica a pielii si are ca efect intensificarea activitatii celulare latente. Astfel, tratamentul Endermologie LPG a fost deja recunoscut in peste 100 de tari ca fiind extrem de eficient:

  • Atat pe partea faciala – cea mai importanta solutie non-invaziva anti-imbatranire și netezire a pielii
  • Cat si pe partea de remodelare corporala – tehnologia cea mai eficienta in remodelarea corporala si lupta cu celulita

De ce Michelle Center?

© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising
Call Now Button