LPG Cellu M6 – Endermologie

EFICIENTA GARANTATA IN TRATAREA CELULITEI CU LPG.

Michelle Center va recomanda ENDERMOLOGIA ca metoda primara de tratament anticelulitic .

Aceasta tehnica a fost descoperita in Franta, cu aproximativ 20 de ani in urma de catre Louis Paul Guitay (de aici si denumirea LPG).

CELLU M6 este aparatul care permite accesul la tratamentele endermologice si totodata este primul aparat care a primit certificarea FDA (U.S Food and Drug Administration).

Endermologia este o tehnica patentata care implica un dispozitiv mecanic cu doua role si prezenta unui vacuum reglabil aplicat pe piele. Aceasta metoda, non chirurgicala si noninvaziva produce un masaj profund al tesutului adipos subcutanat prin miscarea acestor role si creeaza o suctiune controlabila si cuantificabila.

Se obtine astfel o crestere a circulatiei sangvine si limfatice cu 200 %, scazand retentia lichidiana si de toxine.

Endermologie LPG

Endermologia mai are si alte aplicatii in estetica si nu numai: imbunatatirea elasticitatii pielii, drenaj limfatic, modelarea cicatricilor imature, rupturi si intinderi musculare, relaxare, programe de incalzire pentru sportivi , program pre si post liposuctie.

LPG CELLU M6 – un aparat special, de ultima generatie, testat medical, estetic si sportiv si este disponibil tuturor clientilor nostri. Prin acest tratament revolutionar, non-invaziv, eficient si fara riscuri, celulita poate fi controlata, iar formele corpului remodelate.

 

 

Pe langa rezultatul eficient privind reducerea celulitei, aparatul produce un efect de relaxare, stimuleaza sistemul nervos vegetativ si diminueaza starea de stres, sedintele de tratament devenind astfel o experienta mai mult decat placuta.

 

In timp ce o dieta poate ajuta la mentinerea unei greutati sanatoase, endermologia actioneaza eficient asupra celulitei si a conturului corpului, in cadrul unor sedinte ce dureaza aproximativ 35 de minute.

 

In functie de gradul de celulita, sedintele sunt efectuate de doua/trei ori pe saptamana, in timpul lor pacienta purtand un costum special,LPG Bodywear.

 

 

 

 

Vedetele internationale de la Hollywood isi mentin in forma trupul apeland la lipomassage, efectuat de LPG.

Rezultate asteptate cu Endermologie LPG

LPG CELLU M6 trezeste organismul la viata si stimuleaza metabolismul si sculpteaza in mod neinvaziv corpul. Aparatul are programe diferite in functie de diagnoza stabilita pentru fiecare persoana. In urma tratamentului personalizat cu LPG CELLU M6 structura initiala a pielii este refacuta, sunt indepartate efectele pe care timpul, mediul si alimentatia le-au lasat. Derma poate fi remediata fara a apela la metode traumatice gen liposuctie. Masa adipoasa si celulita sunt indepartate, pielea devenind mai elastica.LPG-ul adaptat fiecarui tip de piele si ten, transforma textura, o improspateaza si o intinereste.
Aparatul realizeaza :
�drenaj limfatic
� tonifiere
�modelare corporala prin conturare
�reducerea celulitei
�stimularea productiei de colagenCea mai noua varianta, LPG, are si programe faciale personalizate. Beneficiile tratamentului facial cu LPG Cellu M6 sunt:
�reducerea ridurilor fine
�hitratarea
�drenajul limfatic
�lifting facial non-chirurgical
�Stimularea producerii de collagenLipomasajul este o metoda testata si cu rezultate spectaculoase dupa 10-15 sedinte de remodelare corporala substantiala.
https://www.youtube.com/watch?v=mZfJDOxqDwI
© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising
Call Now Button