Intraceuticals Rejuvenate

Intraceuticals Rejuvenate este o tehnologie anti-imbatranire utilizata de celebritati, dermatologi, chirurgi plasticieni si saloanele de top din toata lumea. Intraceuticals Rejuvenate, cunoscut si ca tratamentul Madonnei, trateaza problemele pielii cu ajutorul oxigenului hiperbaric si a ingredientilor activi.

 

Infuzia Rejuvenate de la Intraceuticals este un tratament cu oxigen, non-invaziv, destinat hidratarii tenului, ridurilor, liniilor fine. Intraceuticals Rejuvenate este un tratament de hidratare a pielii si eliminare a ridurilor. Fiind vorba de tinerete si prospetime, Intraceuticals Rejuvenate este unul dintre tratamentele preferate ale vedetelor de la Hollywood.

Cum functioneaza infuzia Intraceuticals Rejuvenate?

O Infuzie de tratament Rejuvenate Intraceuticals are trei etape pentru a atinge rezultate imediate si semnificative:

1. Oxigenul sub presiune usoara introduce in straturile profunde ale pielii substante active ce ajuta la reintinerirea tenului, in acelasi timp calmandu-l si racorindu-l.

2. Serul unic de intinerire contine acid hialuronic usor si o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti. Acidul hialuronic ajuta la hidratarea imediata a tenului rezultand intr-o fermitate sporita, riduri si linii fine reduse, contururi faciale imbunatatite si stralucire generala.

3. Produsele de suport pentru tratamentul Intraceuticals Rejuvenate asigura straturi esentiale pentru a incapsula si suplimenta nutrientii tenului pentru un efect sinergic maxim si rezultate de lunga durata.

Depunerea hialuronica Intraceuticals.

Acidul hialuronic este un ingredient ce se gaseste in mod natural in ten. Versiunea usoara a acidului hialuronic din serul de intinerire Intraceuticals Rejuvenate este absorbita repede de catre ten pentru o dispersie maxima a nutrientilor. Urmeaza aplicarea unui gel de hidratare si intinerire cu acid hialuronic multicategorie, ce ofera un rezervor de nutrienti pentru nivelurile mai profunde ale tenului. Tratamentul Intraceuticals se finalizeaza cu crema liant pentru umidificare si intinerire ce contine acid hialuronic multicategorie. Aceasta mentine tenul hidratat si creste elasticitatea, pentru un efect de piele intinerita. Rezultatul final in hidratarea intensa este acum atins si il putem denumi depunere hialuronica.

 

Pasul 1: Infuzia Intraceuticals.

Acesta este primul pas in transformarea tenului dumneavoastra, intocmai cu tratamentul vedetelor de la Hollywood, cu ajutorul aparatului Intraceuticals. Oxigenul presurizat racoros, calmant, sporeste absorbtia de ser intinerire si creste in mod natural nivelurile de umiditate ale tenului dumneavoastra in timp ce vitaminele si antioxidantii protejeaza si apara. O combinatie de acid hialuronic usor, vitamine A, C, E si ceai verde din Intraceuticals Rejuvenate rezulta imediat intr-un ten mai neted cu riduri si linii fine reduse, un volum imbunatatit si o fermitate sporita. Tenul dumneavoastra va aparea hidratat in profunzime, echilibrat si stralucind de sanatate si vitalitate. Rezultatele tratamentului Intraceuticals Rejuvenate nu sunt doar imediate, ci continua sa se imbunatateasca in zilele urmatoare.

Pasul 2: Gel hidratare Intraceuticals.

Intensificati si mentineti rezultatele dumneavoastra cu produsele de suport pentru tratamentul cu oxigen hiperbaric. Gelul de hidratare si intinerire Intraceuticals cu acid hialuronic multicategorie asigura urmatorul strat de hidratare pentru a incapsula umiditatea si a crea o bariera invizibila contra pierderii hidratarii. Aplicati de doua ori pe zi, dupa interventia cu aparatul Intraceuticals. Utilizati gelul contur ochi intinerire Intraceuticals in mod special pentru zona delicata a ochilor cu concentratie dubla de acid hialuronic multicategorie.

Pasul 3: Crema liant pentru umidificare Intraceuticals.

Acesta este pasul final in procesul de depunere hialuronica cu ajutorul aparatului Intraceuticals, tratamentul vedetelor de la Hollywood. Acest produs contine acid hialuronic multicategorie ce asigura o hidratare intensa si un amestec de uleiuri esentiale – jojoba, macadamia, germen de grau, migdale dulci – pentru a incapsula umiditatea in piele. Vitaminele A, C, E si ceaiul verde din tratamentul Intraceuticals Rejuvenate protejeaza si apara contra vatamarii cauzate de mediu si imbatranirii premature. Acest proces de depunere hialuronica ofera o hidratare fara egal si rezultate de lunga durata. Utilizarea produselor pentru acasa Intraceuticals combinate cu tratamentul cu oxigen hiperbaric extinde beneficiilor tratamentului Intraceuticals. Aplicati de doua ori pe zi si pregatiti-va sa fiti impresionata, intocmai ca vedetele de la Hollywood.

© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising
Call Now Button