Intraceuticals Opulence

Intraceuticals Opulence este o tehnologie pentru stralucirea tenului utilizata de celebritati, dermatologi, chirurgi plasticieni si clinicile medicale de top din toata lumea.

Folosind tratamentul Intraceuticals Opulence, tenul arata mai stralucitor si mai radiant, iar pigmentarea neuniforma este redusa cu ajutorul ingredientilor activi continuti.

 

Cum functioneaza infuzia Intraceuticals Opulence?

O infuzie Intraceuticals Opulence este calmanta, relaxanta si potrivita pentru toate tipurile de ten. Cu Intraceuticals Opulence, tenul se va vedea mai tanar, mai stralucitor, mai luminos, printr-un singur tratament de calmare. Folosind tratamentul de infrumusetare si intinerire Intraceuticals Opulence, nuanta neuniforma a tenului este echilibrata, tenul pare si se simte hidratat, intinerit, stralucitor si proaspat.

Infuzia Intraceuticals Opulence parcurge trei etape pentru a atinge rezultate imediate si semnificative:

1. Oxigenul sub presiune usoara din aparatul Intraceuticals ajuta la depunerea unor substante active ce patrund in straturile cele mai profunde ale tenului, reintinerindu-l si in acelasi timp calmandu-l si racorindu-l.

2. Serul unic Intraceuticals Opulence contine acid hialuronic usor, o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti si un amestec de iluminatori botanici. Acidul hialuronic din tratamentul Intraceuticals Opulence ajuta la hidratarea imediata a tenului, rezultand intr-o fermitate sporita, riduri si linii fine reduse si contururi faciale imbunatatite. Iluminatorii botanici fixati cu ajutorul oxigenului hiperbaric ajuta la echilibrarea nuantei tenului, iar vitamina C protejeaza si apara contra vatamarii provocate de mediu si imbatranirii premature a tenului.

3. Produsele pentru acasa Intraceuticals, combinate cu tratamentul din clinica asigura straturi esentiale pentru a incapsula si suplimenta nutrientii tenului, pentru un efect sinergic maxim si rezultate de lunga durata.

 

 

Depunerea hialuronica Intraceuticals Opulence

Acidul hialuronic usor din serul opulenta Intraceuticals este absorbit repede pentru o dispersie maxima a nutrientilor. Gelul de hidratare opulenta Intraceuticals cu acid hialuronic multicategorie ofera un rezervor de nutrienti pentru nivelurile mai scazute ale tenului, iar crema de stralucire si umidificare opulenta Intraceuticals cu acid hialuronic multicategorie umidifica suprafata tenului. Rezultatul final de hidratare intensa este acum atins si il putem denumi depunere hialuronica.

 

Pasul 1: Infuzia Intraceuticals Opulence

Acesta este primul pas in transformarea tenului cu ajutorul tratamentului Intraceuticals Opulence. Oxigenul presurizat racoros, calmant, din Intraceuticals sporeste absorbtia de ser opulenta Intraceuticals si creste in mod natural nivelurile de umiditate ale tenului, in timp ce vitaminele si antioxidantii din Intraceuticals Opulence protejeaza si apara. O combinatie de acid hialuronic usor, vitamine A, C, E si ceai verde rezulta imediat intr-un ten mai neted cu riduri si linii fine reduse, un volum imbunatatit si o fermitate sporita. Un amestec de iluminatori botanici si vitamina C supraconcentrata ajuta sa se controleze formarea de melanina si la echilibrarea nuantei neuniforme a tenului. Dupa aplicarea tratamentului Intraceuticals cu oxigen hiperbaric, tenul va aparea hidratat in profunzime, mai luminos si stralucind de sanatate si vitalitate. Rezultatele Intraceuticals Opulence nu sunt doar imediate, ci continua sa se imbunatateasca in zilele urmatoare.

Pasul 2: Gel hidratare Intraceuticals Opulence

Intensificati si mentineti rezultatele cu produsele de suport pentru tratamentul cu oxigen. Gel hidratare opulenta Intraceuticals cu acid hialuronic multicategorie asigura urmatorul strat de hidratare pentru a incapsula umiditatea si a crea o bariera invizibila contra pierderii umiditatii dobdite cu ajutorul aparatului Intraceuticals. Contine un amestec de iluminatori botanici si vitamina C supraconcentrata ce are ca tinta nuanta neuniforma a tenului. Aplicati de doua ori pe zi. Utilizati in acest stadiu si gel contur ochi intinerire Intraceuticals cu formula speciala pentru zona delicata a ochilor cu concentratie dubla de acid hialuronic multicategorie.

Pasul 3: Crema stralucire si umidificare Intraceuticals Opulence

Pasul final in procesul de depunere hialuronica cu Intraceuticals Opulence este aplicarea cremei opulente pentru stralucire si umidificare. Acest produs Intraceuticals bogat in umiditate contine acid hialuronic multicategorie ce asigura o hidratare intensa si un amestec de iluminatori botanici si vitamina C supraconcentrata – pentru a incapsula umiditatea obtinuta cu ajutorul tratamentului cu oxigen hiperbaric Intraceuticals si ajuta la refacerea stralucirii naturale a tenului. Acest proces de depunere hialuronica Intraceuticals ofera o hidratare fara egal si rezultate de lunga durata. Utilizarea continua a produselor de suport Intraceuticals Opulence combinate cu tratamentul facut in clinica extinde beneficiile tratamentului cu oxigen hiperbaric. Aplicati de doua ori pe zi si pregatiti-va sa fiti impresionata de efectele Intraceuticals Opulence.

 

© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising
Call Now Button