Intraceuticals Clarity

Intraceuticals Clarity este un tratament cu oxigen hiperbaric rapid si sigur impotriva acneei

Doar dupa un singur tratament Intraceuticals Clarity, tenul va fi si se va simti limpezit si calm. Acneea este diminuata, iar bacteriile ce agraveaza porii sunt minimizate in timp ce ingredientii activi asigura echilibrul optim pentru a preveni viitoare eruperi.

 

 

Cum functioneaza infuzia Intraceuticals Clarity?

 

 

nfuzia Intraceuticals Clarity exploateaza trei elemente pentru a atinge rezultate imediate si semnificative.

1. Oxigenul hiperbaric (oxigen sub presiune usoara) din Intraceuticals ajuta la depunerea unor substante active de sfidare a varstei in straturile mai profunde ale tenului, calmand si racorind tenul.
2. Serul unic Intraceuticals Clarity contine acid hialuronic usor si o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti. Acidul hialuronic din Intraceuticals Clarity ajuta la hidratarea imediata a tenului, fermitate sporita, riduri si linii fine reduse si redefinirea conturulului facial. Substantele active antibacteriene si Phytosphingosine din tratamentul cu oxigen hiperbaric Intraceuticals Clarity, calmeaza si echilibreaza pentru a rafina pielea in mod dramatic.
3. Produsele de suport pentru tratamentul Intraceuticals Clarity asigura straturi esentiale pentru a incapsula si suplimenta nutrientii tenului pentru un efect sinergic maxim si rezultate de lunga durata.

Depunerea hialuronica Intraceuticals
Acidul hialuronic este un ingredient ce se gaseste in mod natural in organism. Versiunea usoara a acidului hialuronic din serul Intraceuticals Clarity este absorbita repede de catre ten pentru o dispersie maxima a nutrientilor. Continuati cu gelul tratament Intraceuticals Clarity, cu acid hialuronic multicategorie ce ofera un rezervor de nutrienti pentru nivelurile mai scazute ale tenului. Rezultatul final de hidratare intensa este acum atins si il putem denumi depunere hialuronica Intraceuticals.

 

Pasul 1: Infuzia Intraceuticals Clarity
Acesta este primul pas in transformarea tenului. Oxigenul presurizat racoros, calmant din aparatul Intraceuticals sporeste absorbtia de ser Intraceuticals Clarity si creste in mod natural nivelurile de umiditate ale tenului, in timp ce vitaminele si antioxidantii protejeaza si apara pielea. O combinatie de acid hialuronic usor, vitamine si antioxidanti antibacterieni, infuzati cu ajutorul oxigenului hiperbaric Intraceuticals, transforma imediat pielea, facand-o luminoasa, plina de vitalitate, fara iritatii si pete reduse. Tenul va fi hidratat, echilibrat si stralucind de sanatate dupa tratamentul cu aparatul Intraceuticals.
Cu Intraceuticals rezultatele nu sunt doar imediate, ci continua sa se imbunatateasca in zilele urmatoare.

Pasul 2: Gel tratament Intraceuticals Clarity
Intensificati si mentineti rezultatele cu produsele de suport pentru tratamentul Intraceuticals. Gel tratament Clarity Intraceuticals cu acid hialuronic multicategorie asigura urmatorul strat de hidratare pentru a incapsula umiditatea si crea o bariera invizibila contra pierderii umiditatii. Aplicati gelul tratament Intraceuticals de doua ori pe zi. Utilizati gel contur ochi intinerire Intraceuticals in mod special pentru zona delicata a ochilor cu concentratie dubla de acid hialuronic multicategorie. Acest proces de depunere hialuronica Intraceuticals ofera o hidratare fara egal si rezultate de lunga durata. Utilizarea continua a produselor de suport pentru tratamentul cu oxigen este un stadiu esential in extinderea beneficiilor. Aplicati produsele de suport Intraceuticals Clarity de doua ori pe zi si pregatiti-va sa fiti impresionata.

Pasul 3: Kit produse Intraceuticals Clarity

Pachetul de produse pentru acasa Intraceuticals Clarity, include produsele de suport pentru tratament, esentiale pentru depunerea hialuronica si sase fiole pentru uzul in clinica – o infuzie Intraceuticals Clarity este recomandata la fiecare 3 zile. Dupa terminarea celor 6 sedinte de Intraceuticals Clarity si a produselor pentru acasa, tenul se va vedea si se va simti mai neted, iluminat si calm, fara acnee si pete inestetice. Acneea este diminuata iar bacteriile ce infecteaza porii sunt eliminate cu ajutorul ingredientilor activi din Intraceuticals. Mentineti aceasta schimbare pozitiva cu o infuzie Intraceuticals Clarity la fiecare patru pana la sase saptamani.

© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising
Call Now Button