Intraceuticals Atoxelene

Intraceuticals Atoxelene este un tratament pentru liniile de expresie, conturul ochilor si buze.

 

Cu o singura infuzie Intraceuticals Atoxelene liniile expresiei se vor calma in mod vizibil. Pentru beneficii maxime ale tratamentului Intraceuticals sunt recomandate infuzii repetate saptamanal, timp de sase saptamani. Cu Intraceuticals Atoxelene, liniile expresiei devin mai netede, mai ferme si reduse in mod vizibil, conturul ochilor mai definit iar buzele rotunjite. Mentineti aceasta schimbare pozitiva cu o infuzie Intraceuticals Atoxelene la fiecare patru pana la sase saptamani cu ajutorul echipamentului Intraceuticals.

Cum functioneaza infuzia Intraceuticals Atoxelene?

Serul unic Intraceuticals Atoxelene contine acid hialuronic usor si o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti in plus fata de Argireline. Acidul hialuronic din serul Intraceuticals Atoxelene ajuta la hidratarea imediata a tenului, rezultand intr-o fermitate sporita, riduri si linii fine reduse si contururi faciale imbunatatite. Argireline din Intraceuticals Atoxelene are ca tinta liniile expresiei, asigurand fermitate si elasticitate sporita pielii.

Produsele de suport Intraceuticals pentru tratament asigura straturi esentiale de hidratare, care incapsuleaza si suplimenteaza nutrientii necesari tenului pentru un efect de lifting instant si rezultate de lunga durata.

 

Depunerea hialuronica Intraceuticals

Acidul hialuronic usor din serul Intraceuticals Atoxelene este absorbit repede de catre ten, realizandu-se o dispersie maxima a nutrientilor in piele. Bagheta linie Intraceuticals Atoxelene contine acid hialuronic multicategorie si are o formula concentrata ce hidrateaza suprafata tenului. Tratamentul cu bagheta Intraceuticals Atoxelene poate fi repetat de-a lungul zilei pentru a ajunge la o hidratare optima pentru zonele cu riduri. Intraceuticals Atoxelene poate fi utilizata in conjunctie cu produse de intinerire si opulenta, cum ar fi Intraceuticals Rejuvenate si Intraceuticals Opulence

 

Pasul 1: Infuzia Intraceuticals Atoxelene

Acesta este primul pas in transformarea tenului cu Intraceuticals Atoxelene si este destinat in special liniilor expresiei. Oxigenul presurizat racoros, calmant, din echipamentul Intraceuticals sporeste absorbtia de ser Atoxelene Intraceuticals si creste in mod natural nivelurile de umiditate ale tenului, in timp ce vitaminele si antioxidantii actioneaza ca ingredienti de protejare a tenului si previnere a imbatranirii. Acidul hialuronic usor si antioxidanti Argireline actioneaza imediat pe riduri si linii fine, volumul pielii fiind imbunatatit iar fermitatea sporita. Cu Intraceuticals Atoxelene, tenul va fi hidratat in profunzime, echilibrat si stralucind de sanatate si vitalitate. Rezultatele tratamentului Intraceuticals nu sunt doar imediate, ci continua sa se imbunatateasca in zilele urmatoare.

Pasul 2: Bagheta Intraceuticals Atoxelene

Intensificati si mentineti rezultatele cu bagheta Atoxelene Intraceuticals. Formula concentrata cu acid hialuronic multicategorie din Intraceuticals Atoxelene asigura stratul urmator de hidratare si potenta suplimentara pentru a atinge nivelul optim de hidratare. Aplicati regulat bagheta Intraceuticals Atoxelene de-a lungul zilei, dupa cum e necesar.

Produsele de suport pentru tratamentul cu oxigen hiperbaric Intraceuticals pot fi utilizate singure, insa rezultatele maxime sunt atinse atunci cand sunt utilizate in conjunctie cu infuziile Intraceuticals. Bagheta linie Atoxelene.

 

 

Intraceuticals contine un complex concentrat de netezire a tenului, ce este destinat ridurilor si liniilor de expresie, fara pierderea expresiei faciale. Catifeleaza si reduce in mod vizibil ridurile adanci si liniile fine fara durere sau

injectii, printr-un aplicator portabil, ce poate fi luat oriunde. Aplicati bagheta Atoxelene Intraceuticals pe zone

 

le afectate din jurul fruntii, ochilor si liniilor zambetului. Utilizati de doua ori pe zi bagheta Atoxelene Intraceuticals. Rezultate optime se ating in 30 de zile de cand incepeti tratamentul Intraceuticals cu oxigen hiperbaric.

 

Pasul 3: Combinare infuzii

O infuzie Intraceuticals Atoxelene se combina foarte bine cu infuzia de intinerire Intraceuticals Rejuvenate, asigurand o hidratare si vitalitate sporita pentru intreaga fata. Desi este complementara, beneficiile tratamentului Intraceuticals sunt sporite exponential.

© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising
Call Now Button