Inoa

Un par sanatos in culori vibrante. Exclusiv in saloanele L’Oreal Professionnel.

Părul colorat, indiferent de nuanţă, strălucitor şi elastic, e semnul disctintiv al unui păr sănătos, iar nimeni nu vrea să piardă şansa de a radia de frumuseţe atunci când decide să se vopsească.

INOA vine în întâmpinarea femeilor care adoră schimbarea de look, dar care nu sunt dispuse să compromită sănătatea părului. La aceste femei s-au gândit specialiştii L’Oreal când au creat noua vopsea INOA.

Deşi este o vopsea permanentă nu conţine amoniac.

Vopseaua de par L’Oreal Professionnel Inoa se bazeaza pe o inovatie tehnologica pe baza de ulei ODS – sistem de difuzie a uleiului, este 100% fara amoniac si ofera o protectie si o acoperire perfecta a firelor de par. Sistemul de colorare INOA contine 3 elemente – oxidantul, Oleo Gel-ul si gelul colorant. Paleta de culori cuprinde nuante naturale, reci, calde, neutralizante sau luminoase. Are si familii de reflexii astfel reusind sa acopere complet firul de par si sa asigure o culoare uniforma de la radacina firului pana la varf.

* fără amoniac

* fără miros

* 22 de brevete pentru o culoare mai frumoasã decât oricând.

* culoare pură, intensă, vibrantă

 

Cercetătorii L’Oreal au îmbinat foarte bine intensitatea culorii pe care ne-o dorim, cu acţiunea ei benefică pentru păr – tehnologie bazată pe formula cu ODS – Oil Delivery System (Sistem de difuzie a uleiului) ce amplifică rezultatul procesului de colorare în aşa fel încât pigmenţii din vopsea pătrund în firul de păr, apără şi nu atacă firul de păr. Astfel culoarea creată devine mai durabilă.

 

Culoarea este revelată în adâncul fibrei capilare: purã, intensã, bogatã, cu reflexe vibrante. Mai frumoasã decât oricând. O culoare cu aspect perfect natural, care persistã. Putere de acoperire amplificatã pentru pãr alb de pânã la 100%. Pãrul devine mai mãtãsos şi mai strãlucitor decât înaintea colorãrii.

 

Firul devine mai sănătos după aplicarea produsului.
O altă particularitate a uleiului mineral este aceea că protejează pelicula naturală a firului de păr de 2 ori mai mult decât în cazul colorării cu produse oxidative. Acest aspect se poate simţi pe păr imediat după îndepărtarea produsului. Fără a folosi balsam sau regeneratoare de păr, se observă că firul este mai sănătos după aplicarea produsului decât înainte.

Pânã la 6 sãptãmâni de hidratare şi de hrãnire intensă, confort optim pentru scalp, respect deplin pentru fibra capilarã.
INOA este mai mult decat un produs, mai mult decat o vopsea, decat o culoare de par ….. este, de fapt, un nou stil de viata!

© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising
Call Now Button