Hydroshape

HydroShape

Hydroshape

Este un antrenament inovator care te ajuta sa consumi aproximativ 800 de kcal in numai 40 de minute de exercițiu de intensitate moderata. Tehnologia revoluționara HydroShape combina antrenamentul prin pedalare cu beneficiile terapiei in apa si ale hidromasajului, asigurand o metoda de miscare eficienta, simpla si sigura.

Nu este numai un antrenament extrem de eficient in lupta cu surplusul de grasime ci si o modalitate de relaxare si recuperare.

Antrenamentul se desfasoara in apa incalzita la 37 grade celsius ceea ce face ca ca pedalarea in apa sa fie o adevarata placere. Concomitent, jeturi puternice de apa directionate te stimuleaza si fac antrenamentul atat foarte placut cat si foarte eficient.

  • ardere calorii
  • relaxare
  • articulatii protejate
  • antrenament in apa
  • recuperare medicala

 HydroShape

HydroShape: 4 elemente intr-un singur echipament:

HydroShape incorporeaza 4 elemente intr-un singur echipament:

 

  • Bicicleta
  • Apa
  • Hidromasaj
  • Ozon

HydroShape

Bicicleta si apa

Antrenamentul in apa este recunoscut pentru rezultatele obținute in lupta cu kilogramele in plus dar si pentru faptul ca protejeaza sanatatea articulațiilor, efortul fizic fiind unul moderat. De asemenea, antrenamentul in apa este unul foarte relaxant inclusiv pentru persoanele varstnice sau cu diverse probleme ale articulatiilor.

Hidromasajul

Hidromasajul accelereaza efectele miscarii si topeste celulita din

HydroShape

zonele sensibile. 14-16 jeturi de apa activeaza sistemul limfatic, eliminand aspectul de coaja de portocala. In mod evident, hidromasajul este foarte relaxant…:)

Utilizarea simultana a bicicletei in apa si a hidromasajului va avea ca efect transformarea masei grase in masa musculara si totul cu un efort moderat si relaxant.

Ozonul

Ozonul – cea de-a patra componenta a sistemului HydroShape – este recunoscut pentru efectele sale benefice, fapt pentru care el este folosit in multe domentii, inclusiv in medicina.

Ozonul eliberat in timpul exercițiului are ca efect, pe langa cel de dezinfectant, si stimularea producției de oxigen care are un rezultat similar cu cel al unui micropeeling.

Antrenament in apa

HydroShape – antrenamentul tau in apa

Cui se adreseaza?

Iti doresti sa obtii rezultate rapide pentru silueta ta cu un efort moderat?

Iti doresti sa faci exercitiu fizic si in acelasi timp sa te relaxezi?

Iti doresti sa iti protejezi sau te deranjeaza articulatiile dar vrei sa faci si miscare?

HydroShape este solutia cea mai buna pentru tine.

Hydroshape poate fi utilizat de orice persoana indiferent de varsta, forma fizica sau stare de sanatate.

Pagina producatorului: http://www.vacuactiv.pl/en/product/hydroshape

Click aici pentru promotiile noastre: https://www.salon-michelle.ro/promotii/

© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising
Call Now Button