HydraFacial reprezintă cea mai recentă și avansată tehnologie de curățare facială și regenerare a pielii.

Procedura HydraFacial™ ofera o atentie speciala pielii printr-un sistem de etape menite sa ofere rezultate garantate.

Este singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția oferită de Vortex-Fusion® cu antioxidanti, peptide si acid hialuronic, rezultând o piele mai curată, mai frumoasă, fără disconfort și timp de recuperare.

Tratamentul HydraFacial™ este non-invaziv, non-chirurgical si ofera instant rezultate fara disconfort.

 

Cu ajutorul aparatului HydraFacial se elimina liniile fine, ridurile, porii mariti si congestionti, se trateaza tenul acneic, hiperpigmentatia si petele generate de înaintarea în vârstă.

Pasi tratament HydraFacial

Curatare si Exfoliere Hydrafacial
Celulele moarte sunt eliminate delicat pentru a lasa o piele noua si sanatoasa.

Peeling cu aciziHydrafacial
Acest peeling gentil curata porii de impuritati si praf fara a irita sau leza tenul.

 

Extractii puncte negreHydrafacial
Fara durere, extractiile punctelor negre se fac automat cu ajutorul unui vortex care curata si elimina impuritatile din piele.

Hidratare superficiala Hydrafacial
Antioxidantii si Acidul Hialuronic sunt introdusi in piele prinVortex-Fusion® pentru hranirea si protejarea tenului.

 

Protectie Hydrafacial
Utilizarea produsele HydraFacial Daily Essentials care ajuta la mentinerea rezultatelor pe o perioda indelungata si protejeaza pielea.

Serumurile HydraFacial tintesc diverse probleme ale tenului ca: arsuri solare, puncte negre si acnee, pori mariti, pete pigmentare, iregularitati texturale, imbatranire prematura, linii fine si riduri.

 

Terapia LED Light de la HydraFacial asigura beneficii suplimentare dupa tratament.
Led-ul rosu este folosit pentru a imbunatati fermitatea si elasticitatea pielii. Ajuta de asemenea la reducerea liniilor fine si ridurilor, hiperpigmentarea si alte semne de imbatranire.
Led-ul albastru este extrem de benefic pentru persoanele care au tenul gras sau acneic.

Hydrafacial – Schimbarea de la estetica la sanatate
Skin Health For Life™ este filosofia companiei, aplicabila nu doar pentru frumusetea tenului, ci si pentru restabilirea tineretii si sanatatii pielii. O epiderma sanatoasa este un stil de viata ce necesita luni de zile de ingrijire si cele mai bune tratamente pentru tenul tau.

Radicalii Liberi si Rolul Antioxidantilor
In fiecare zi suntem expusi la factorii externi precum: stres, poluare, toxine si, cel mai important, razele solare. Acestia sunt cunoscuti ca radicali liberi si reprezinta factorul principal de deteriorare si imbatranire a pielii. Radicalii liberi distrug celulele pielii, impiedicandu-le sa functioneze adecvat.
Cel mai natural mod de lupta impotriva radicalilor liberi sunt antioxidantii care neutralizeaza, restabilesc si protejeaza pielea de agresiuni. Antioxidantii pot fi gasiti in Vitamina A si E sau in extractul de plante ca: rozmarinul, ceaiul, semintele de castan salbatic. Antioxidantii sunt vitali pentru o piele sanatoasa.

De aceea aparatul HydraFacial este atat de important – nu doar elimina suprafata pielii (celulele moarte si impuritatile), ci ofera tenului antioxidanti prin sistemul Vortex-Fusion®, cea mai avansata tehnica de hranire a pielii cu nutrienti.

Avantaje tratament HydraFacial

HydraFacial restabileste sanatatea pielii repede
HydraFacial este ideal pentru toate tipurile de ten
Cu HydraFacial nu ai nevoie de timp de recuperare
HydraFacial tinteste diverse probleme ale pielii
HydraFacial asigura o alternativa fara durere la tratamentele faciala invazive
Testimoniale

Hydrafacial este tratamentul pe care îl urmează o serie de vedete internationale de top, este promovat la nivel mondial de celebra Paris Hilton, iar în România a devenit tratamentul preferat de celebrități din lumea televizinii, a muzicii, a modei.

© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising
Call Now Button