Foto epilarea definitiva SPL

Foto epilarea definitiva SPL

 

Foto epilarea definitiva SPL Or-Light – cel mai revolutionar si performant  echipament de epilare definitiva SPL

Foto epilarea definitiva SPL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ce foto epilarea definitiva SPL Or-Light?

Foto epilarea definitiva SPL cu Or-Light de la Yperion revolutioneaza epilarea definitiva prin cateva caracteristici extrem de importante pentru succesul tratamentului de epilare (putere de 20 Joules/cmp, sistem de autocalibrare, frecventa flash-urilor de sub 1 secunda). Practic, aceste caracteristici deosebite fac acest aparat sa fie cel mai rapid si puternic sistem de epilare definitiva SPL.

Problema generala a echipamentelor de foto epilare definitiva IPL este ca puterea lampii scade pe masura folosirii. Astfel, la inceput vom avea un tratament eficient dar mai tarziu eficienta acestuia scade datorita scaderii puterii lampii.

Punctul forte al echipamentului Or-Light este un controler integrat de putere. Acest controler efectueaza verificarea si autocalibrarea puterii astfel incat flash-urile vor avea exact cantitatea de energie necesara pentru o fotoepilare cu cele mai bune rezultate.

Practic, cu acest sistem, clientul va beneficia pe tot parcursul tratamentului de aceeasi eficienta.

Noul patent unic SPL – Square Pulse Light – reprezinta o inovatie in domeniul luminii pulsate care il face mult mai eficient decat vechea tehnologie – IPL. Practic, SPL Or-Light emite intr-un singur flash 5 impulsuri de energie consecutive si de aceeasi intensitate fapt care duce la rezultate mult mai bune, eliminand si riscul unor arsuri.

Frecventa flash-urilor (sub 1 secunda/flash) face ca epilarea definitiva cu acest echipament sa devina foarte rapida. Cu Or-Light se poate epila definitiv un picior sau spatele unui barbat  in 20 de minute in loc de 90 minute cu un alt echipament.

Garantie

Si pentru ca Or-Light este cel mai rapid si puternic sistem de epilare definitiva, va facem o oferta de nerefuzat:

„100% money back guarantee”.

Foto epilarea definitiva SPL

Daca rezultatele nu sunt cele prezentate oferim garantia „100% bani inapoi”.

Conditii garantiei pot fi consultate aici.

Dar cat costa foto epilarea definitiva SPL?

Daca faci un calcul vei descoperi ca este chiar mai economica decat epilarea cu ceara….si, evident mult mai comoda.

Afla preturile pentru epilarea definitiva accesand linkul urmator: https://salon-michelle.ro/preturi-epilare-definitiva/

 

 

© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising
Call Now Button