Epilare Definitiva cu Laser Suceava

Ce este Epilarea Definitiva?

Epilarea definitiva este un tratament estetic non-invaziv care vizeaza eliminarea parului nedorit de pe diverse zone ale corpului prin utilizarea tehnologiei laser. Scopul acestui tratament este de a oferi pacientilor o solutie de lunga durata si eficienta pentru reducerea progresiv definitiva a pilozitatii.

Tratamentele de epilare definitiva au scopul de a distruge foliculii de par, oferind o solutie eficienta pentru persoanele care se confrunta cu foliculita si fire de par crescute sub piele. Cea mai frecventa metoda de epilare definitiva este fotoepilarea, care utilizeaza doua tehnologii: lumina intens pulsata (IPL) si laser.

Ambele tehnologii vizeaza firele de par si le distrug de la radacina. Diferenta consta in modul de actiune al luminii: tehnologia IPL distruge foliculii de par corespunzatori punctelor focale ale diverselor lungimi de unda emise, in timp ce tehnologia laser actioneaza eficient printr-o singura lungime de unda.

Fazele de Crestere ale Firului de Par

In ciclul natural de crestere al firului de par, exista patru faze distincte:

• Faza Anagena: Faza de crestere activa, cea mai lunga faza a ciclului de crestere.
• Faza Catagena: Faza de tranzitie, in care foliculul de par inceteaza sa creasca activ si se pregateste pentru faza urmatoare.
• Faza Telogena: Faza de repaus, in care foliculul de par este inactiv.
• Faza Exogena: Faza in care firul de par este eliberat din folicul si eliminat din tesut, precedand o noua faza anagena.
In timpul sesiunilor de epilare, sunt vizate firele de par aflate in faza anagena, deoarece in aceasta faza firul de par este cel mai bine conectat la structurile interne ale foliculului, permitand o absorbtie eficienta a energiei laser.

100

% Cristal Pur de Alexandrite

100

% Rezultate de la Prima Sedinta

100

% Eficienta si Siguranta

Cum Functioneaza un Tratament pentru Epilare Definitiva?

Echipamentele distribuite de BeautyMed utilizeaza fototermoliza selectiva, care implica transformarea luminii (foto) in caldura (termo) pentru a afecta zona tinta (liza) si a elimina parul nedorit. Laserul tinteste melanina din firul de par, iar caldura generata distruge foliculul pilos la radacina, impiedicand aparitia unui nou fir de par.

Performanta echipamentelor se reflecta in absorbtia energiei emise de laser exclusiv de catre firul de par, fara a afecta tesuturile inconjuratoare. Pentru a maximiza eficienta tratamentului de epilare definitiva, este necesara o pregatire adecvata de catre pacient:

• Utilizarea lamei de ras pentru a ingrosa si a inchide la culoare firul de par, facilitand absorbtia energiei laser.
• Evitarea expunerii la razele UV intre 5 si 14 zile inainte si dupa tratament pentru a preveni reactiile adverse la nivelul pielii.
• Evitarea medicamentelor fotosensibilizante in ziua tratamentului.

Este cu Adevarat Definitiva Epilarea?

Epilarea progresiv definitiva ofera rezultate spectaculoase si o diminuare considerabila a aparitiei parului in zonele tratate, dar nu garanteaza eliminarea totala si permanenta a acestuia. Dupa finalizarea sesiunilor de epilare, foliculii de par tratati pot ramane inactivi pentru o perioada indelungata sau chiar pentru intreaga viata, in absenta unor stimuli care sa ii reactiveze.

Totusi, factori precum schimbarile hormonale sau alte conditii medicale pot influenta regenerarea parului. Avand in vedere ca epilarea definitiva vizeaza doar foliculii aflati in faza activa de crestere, este posibil ca unele fire de par sa intre intr-o faza inactiva dupa tratament. De aceea, se recomanda efectuarea unor tratamente de intretinere anuala pentru a mentine rezultatele obtinute.

Cate Sedinte de Epilare Trebuie Efectuate pentru a Obtine Rezultatele Finale?

Numarul de sedinte necesare pentru epilarea cu laser Alexandrite poate varia in functie de mai multi factori, inclusiv tipul de piele, culoarea parului, densitatea parului si zona tratata. Cu toate acestea, in medie, se recomanda de obicei intre 6 si 8 sedinte pentru a obtine rezultatele optime.

Sedintele sunt programate la intervale regulate, de obicei la fiecare 4 pana la 8 saptamani, in functie de ritmul de crestere a parului in zona tratata. Intervalul de timp intre sedinte este important pentru a permite parului sa intre in faza de crestere activa, astfel incat sa fie mai receptiv la tratamentul cu laser.

Ce este Laserul Alexandrite?

Laserul Alexandrite este o tehnologie avansata pentru epilarea progresiv definitiva, denumita astfel, datorita utilizarii cristalului de Alexandrite (Crisoberil [BeAl2O4] imbogatit cu ioni de Crom [Cr3+]). Laserul Alexandrite utilizeaza o lungime de unda de 755 nanometri (nm), ideala pentru tratamentele de epilare datorita capacitatii sale de absorbtie in melanina foliculilor de par. Energia laser vizeaza melanina, protejand in acelasi timp tesuturile din jur. Acest lucru scade riscul de reactii sau efecte secundare, obtinand rezultate eficiente intr-un mediu sigur si confortabil.

Laserul Alexandrite este foarte eficient pentru persoanele cu pielea deschisa la culoare (fototip cuprins intre I-III) si parul negru. Intrucat absorbtia selectiva a energiei laser variaza in functie de fototipul pielii, nu exista o lungime unica de unda care sa fie ideala pentru toate tipurile de piele. Astfel, pentru fototipurile mai inchise (IV pana la VI), este recomandat sa se aleaga alte tipuri de lasere, cum ar fi laserul dioda sau laserul Nd:YAG, in conformitate cu evaluarea si indicatiile specialistului.

Este Dureroasa Epilarea Definitiva cu Laserul Alexandrite?

Durerea asociata cu tratamentele de epilare cu laser este o preocupare legitima pentru multi pacienti. Platforma GentleLase Pro U gestioneaza eficient aceasta problema prin incorporarea unui sistem unic de racire patentat de producatorul Candela: Dynamic Cooling Device (DCD).

Avantajele Sistemului DCD:

• Raceste pielea inainte ca impulsul laserului sa fie livrat, reducand astfel senzatia de disconfort si durere asociata tratamentului.
• Permite ajustarea racirii de catre specialist pentru diferite tipuri de piele, asigurand o experienta confortabila si personalizata pentru fiecare pacient.

Avantajele unui Laser Alexandrite

Laserul Alexandrite ofera numeroase avantaje pentru pacienti, fiind recunoscut pentru eficacitatea si rapiditatea sa.

Puteti vedea cateva dintre beneficiile acestei tehnologii:
Rezultate Vizibile Imediat – Pacientii observa o reducere semnificativa a parului inca de la primele sesiuni de tratament.
Tratamente Rapide – Capacitatea laserului Alexandrite de a trata zone mari intr-un timp scurt, face ca sesiunile de epilare sa fie eficiente si convenabile.
Rezultate Durabile – Dupa un protocol complet de tratament, pacientii pot beneficia de o reducere permanenta a pilozitatii in proportie de peste 80%.
Grad de Siguranta Ridicat – Utilizarea tehnologiei de racire DCD (Dynamic Cooling Device) asigura un confort sporit si minimizarea riscului de efecte secundare.

GentleLase Pro U – Aparat Profesional de Epilare Progresiv Definitiva
GentleLase Pro U este cel mai avansat aparat cu laser Alexandrite disponibil in locatia noastra, unic in Suceava si distribuit in exclusivitate in Romania de catre BeautyMed. GentleLase Pro U este singura platforma laser cu un cristal pur de Alexandrite de mari dimensiuni, esential pentru tratamente si rezultate de calitate.

Caracteristici si Avantaje ale GentleLase Pro U:

• Permite tratarea rapida a zonelor mari precum spatele si picioarele, in doar cateva minute.
• Flexibilitate in tratarea diferitelor zone ale corpului cu eficienta maxima.
• Asigura o racire eficienta si confortabila a pielii, reducand disconfortul si riscul de efecte secundare.
• Eficienta remarcabila cu rezultate vizibile dupa primele sesiuni.
• Peste 80% din par este eliminat dupa doar trei sedinte de tratament.

De Ce Michelle

De Ce Michelle

 • pentru ca punem satisfactia clientului pe primul loc;
 • pentru ca ne straduim sa va oferim cele mai noi tehnici de remodelare corporala;
 • pentru ca va veti bucura doar de echipamente profesionale de calitate;
 • pentru ca veti gasi specialisti foarte bine pregatiti.
 • pentru ca veti avea parte de o diagnoza profesionista 
 • pentru ca veti avea o monitorizare permanenta a rezultatelor
 • pentru ca veti beneficia doar de tratamente sigure si eficiente
Fa o programare
Suna la Michelle Center
remodelare corporala

Ia legatura cu noi

Vrei sa afli mai multe despre remodelarea corporala?

Vrei sa afli ce tratamente iti sunt potrivite?

Iti doresti o diagnoza corporala sau o consiliere?

Completeaza formularul de mai jos si un specialist Michelle Center te va contacta in cel mai scurt timp.


  © 2017 Made with ❤️ by e-Advertising
  Call Now Button