Endermolift LPG Integral 2

Endermolift LPG Integral 2i – Facial

Endermolift LPG Cellu M6 Integral 2i – liderul mondial in stimulare celulara.

Endermolift LPG Cellu M6 Integral 2i –  o  tehnica anti-aging 100% naturala pentru a redensifica pielea si a sterge semnele de imbatranire. Este unul dintre cele mai eficiente tratamente de lifting facial, stergerea ridurilor si a cresterii fermitatii pielii.

Ce este si cum functioneaza

LPG Cellu M6 Integral 2i Endermolift este un tratament bazat pe un masaj intens al tesuturilor pielii. Practic, reactiveaza activitatea celulara prin stimularea mecanica a pielii, folosind o tehnica non-agresiva ci dimpotriva: relaxanta si placuta.

Această tehnică, imposibil de reprodus cu un masaj manual, actioneaza asupra fibroblastilor, “trezindu-i la viata” si astfel se reactiveaza producția de colagen și elastină în mod natural. Mai mult, stimuleaza sinteza naturala a acidului hialuronic. Colagenul, elastina si acidul hialuronic produse in mod natural nu pot fi inlocuiti de nici un produs obtinut sintetic.

Endermolift LPG Integral 2

De ce avem nevoie de Endermolift LPG Cellu M6 Integral 2i?

Odata cu inaintarea in varsta (incepand cu 26 de ani) dar si datorita factorilor externi (poluare, razele UV, fumatul, stresul, etc) fibroblastii – celulele responsabile de regenerarea celulara, de producerea colagenului si a elastinei – incep sa isi incetineasca activtatea. Apar primele riduri iar tenul isi pierde din stralucire. Pielea isi pierde din elasticitate si se lasa.

Endermolift stimuleaza tesutul si “trezeste” la viata fibroblastii si astfel elasticitatea pielii creste. Microcirculatia este imbunatatita si astfel obtinem o mai buna oxigenare, un aport suplimentar de substante nutritive dar si un raspuns pozitiv din partea sistemului nervos.

Tratamentul stimuleaza fibroblastii care vor creste sinteza de colagen si elastina si astfel ridurile se estompeaza, tenul devine mai ferm si aspectul pielii este vizibil intinerit.

Imbatranirea fetei – procesul in detaliu

Endermolift LPG Cellu M6 Integral 2i

Tehnologii folosite

Endermolift LPG Integral 2

LPG Cellu M6 Integral 2i efectueaza practic un masaj cu ajutorul tehnologiei patentate MPF – Flapsuri Pulsante Motorizate. Viteza de pulsare a flapsurilor este ajustata in functie de zona si de problema tintita: fermitatea pielii, reducerea ridurilor, drenaj si oxigenarea pielii, eliberarea de grasimi, iluminarea tenului).

Tratamentul facial vizeaza atat semnele imbatranirii (tratamente anti-age, reducerea ridurilor, etc) cat si aspectul si calitatea pielii (luminozitate, fermitate, etc)

Practic cu LPG Cellu M6 Integral 2i obtinem un lifting facial anti-age in mod natural, evitand interventiile chirurgicale care vin cu o serie de dezavantaje majore (perioada de recuperare, riscuri aferenta oricarei interventii chirurgicale, nu rezolva cauza ci efectul, etc)

LPG Cellu M6 Integral 2i – o solutie 100% naturala, noninvaziva si extrem de relaxanta

Endermolift LPG Integral 2
Endermolift LPG Integral 2i

Endermolift LPG Cellu M6 Integral 2i – Rezultate

 • Reduce ridurile
 • Stimuleaza in mod natural productia de collagen si elastina
 • Stimuleaza in mod natural productia de acid hyaluronic (cu pana la 80%)
 • Reda densitatea pielii
 • Reorganizeaza reteaua de elastina si colagen
 • Cresterea microcirculatiei si a oxigenarii pielii
 • Reda elasticitatea si stralucirea pielii
 • Creste fermitatea pielii
 • Dreneaza toxinele
 • Reduce pungile si cearcanele (datorita drenajului limfatic)
 • Remodeleaza conturul facial ( reduce „barbia dubla”)
 • Regenerare celulara
Endermolift LPG Integral 2i

LPG Cellu M6 Integral 2i ofera rezultate vizibile si imediate: riduri reduse, pielea fetei este mai densa si mai ferma, este stimulata producetia de colagen, elastina si acid hialuronic natural (mult mai eficient decat orice alt produs cosmetic obtinut prin sinteza), sunt diminuate cearcanele si pungile de sub ochi.

Efectele Endermolift sunt vizibile si imediate, dupa tratament observandu-se efectul de stralucire si lifting natural care se imbunatateste dupa fiecare sedinta.

Dupa doar cateva sedinte rezultatele pot rivalizeaza cu injectiile botox, acid hialuronic sau chiar chirurgia estetica insa pe termen lung LPG este mai potrivit.

Endermolift LPG Cellu M6 Integral 2i – Beneficii

 • Tehnologia Endermolift a LPG Cellu M6 Integral 2i este capabila sa stimuleze sinteza naturala a acidului hialuronic, a colagenului si a elastinei, fiind unica tehnologie capabila de acest lucru in acest moment.
 • Endermolift LPG Cellu M6 Integral 2i este un tratament 100% naturalnon-invaziv, extrem de relaxant, complementar compoziției și armoniei pielii
 • Tehnologia Endermolift a LPG Cellu M6 Integral 2i are aprobarea FDA(Food and Drug Administration). Agreerea FDA prin faptul ca este dificil de obtinut datorita standardelor impuse garanteaza eficienta si siguranta acestui tratament.
 • Rezultate imediate: un ten strălucitor și o piele regenerată încă de la prima ședință
 • Rezultate de lungă durată: piele redensificată, circulație îmbunătățită, oval facial redefinit
  Un adevărat stil de viață: un obicei de frumusețe pe care să îl adoptați pe tot parcursul anului.
 • O experiență senzorială: 30 de minute de relaxare pură.
 • Eficacitate dovedită: Peste 110 studii științifice și peste 30 de ani de cercetare
 • Rezultatele se amplifică cu fiecare sesiune, eliminând eficient ridurile, formand contururile, rafinandu-ți și remodeland fața, echilibrand tenul și, de departe, îmbunatatind calitatea pielii.
Endermolift LPG Integral 2

Studiu Endermolift LPG Cellu M6 Integral 2i

ENDERMOLIFT este prima si singura tehnica din lume care a fost stiintific dovedita ca sporeste sinteza naturala a acidului hialuronic cu 80%.

Rezultate ale studiilor stiintifice:
• Acid Hialuronic +80%
• Elastina naturala +46%
• Stralucire +98%
• Riduri netezite +21%
• Fermitate +23%
• Prevenirea epuizarii colagenului;
• Sinteza de colagen nou, de calitate.

Endermolift LPG Before-after

Cui se adreseaza LPG Cellu M6 Integral 2i?

LPG Cellu M6 Integral 2i se adreseaza oricarei persoane care a trecut de 25 de ani, atat doamnelor cat si domnilor. Varsta, stresul si factorii de mediu (poluare, fumat, razele ultraviolete, etc) ne afecteaza pe fiecare dintre noi si astfel caltatea pielii are de suferit si apar mai mult sau mai putin accentuat semnele imbatranirii. Deoarece acest proces ne afecteaza pe fiecare dintre noi, restabilirea proceselor naturale din piele este necesara oricarei persoane care a trecut de o anumita varsta.

Se adreseaza si barbatilor?

Da. LPG Cellu M6 Integral 2i se adreseaza si barbatilor deoarece si pielea barbatilor sufera aceleasi degradari ca si pielea femeilor. Ridurile, cearcanele, barbia dubla, pielea lasata, lipsita de fermitate etc apar deopotriva atat la barbati cat si la femei.

Endermolift LPG barbati si femei

Cate sedinte sunt recomandate?

Rezultatele sunt vizibile chiar dupa cateva sedinte de tratament, iar dupa 10-12 sedinte se pot observa schimbari majore. Dupa obtinerea rezultatului dorit, sunt necesare tratamente de intretinere, unul sau doua pe luna .
Pe langa rezultatele eficiente privind aspectul tenului, LPG Endermolift produce un efect placut de relaxare, stimuleaza sistemul nervos neurovegetativ si diminueaza starea de stres, sedintele de tratament devenind adevarate momente de relaxare.

Eficienta tratamentului LPG Cellu M6 Integral 2i se remarca prin faptul ca rezultatele dureaza in timp. Datorita programului eficient de reeducare al celulelor, rezultatele sunt vizibile in timp, fiind necesare doar sedinte de intretinere lunare.

Cat timp dureaza o sedinta?

O sedinta de tratament facial cu LPG Cellu M6 Integral 2i dureaza 35 de minute. Totusi, in functie de zona tratata si de obiectivele vizate, tratamentul poate fi personalizat (de exemplu pentru ochi, buze, barbie, etc) iar durata acestuia variaza intre 15 si 35 minute. Pentru obtinerea unor rezultate superioare se recomanda (ca si in cazul tratamentelor corporale) combinarea mai multor tipuri de tratamente (cu tehnologii diferite)
Gama variata de programe oferite de LPG Cellu M6 Integral 2i ne ofera posibilitatea de a personaliza fiecare sedinta a acestui tratament in functie de nevoile fiecarui pacient: reducerea ridurilor, eliminarea barbiei duble, redensificare, refacere a luminozitatii, efect de lifting etc.

Contraindicatii

 • herpes
 • vitiligo
 • acnee ( in stadii inflamatoare si infectioase )

De Ce Michelle Center?

 • pentru ca Michelle Center este centru agreat LPG. Afla mai multe accesand link-ul urmator:
  https://www.endermologie.com/en-store/our-centers/fiche/130294/michelle-beauty-center
 • pentru ca Michelle Center este centrul complet. Aici gasesti echipamente performante dar si  tehnologii eficiente dedicate acosmeticii si modelarii corporale.
 • pentru ca la Michelle Center gasesti specialisti pregatiti permanent care isi doresc un singur lucru: sa obtina rezultate.
 • pentru ca veti avea parte de o diagnoza profesionista

Afla mai multe despre tratamentele cosmetice accesand link-ul:
https://salon-michelle.ro/cosmetica/

Afla mai multe despre serviciile de remodelare corporala accesand link-ul:
https://salon-michelle.ro/modelare-corporala/

© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising
Call Now Button