Despre Michelle Center

Dorim să aducem frumusețea la superlativ, de aceea misiunea noastră este să vă oferim serviciile celor mai buni profesioniști, care utilizează tehnologii și produse ale celor mai renumite branduri. Nevoile dumneavoastră sunt puse mereu pe primul loc, motiv pentru care ne asigurăm că veți avea parte numai de experiențe frumoase alături de noi.

Programare
Suna acum

Despre Michelle Beauty & Spa

O femeie îngrijită este totodată o femeie frumoasă, mulțumită de propria persoană. Cine nu își dorește un corp frumos? Tratamentele corporale pe care vi le propunem au întocmai acest obiectiv: de a vă ajuta să atingeți greutatea ideală, slăbind armonios. Alături de o alimentație corespunzătoare și un regim sănătos, tratamentele pe care vi le punem la dispoziție vor avea efecte spectaculoase.

Programare
Suna acum

Wonder Gym Studio intampina pasionatii de sport si pe cei dornici sa faca miscare cu o atmosfera deosebita si un nou concept.

Studioul de sport Wonder Gym Studio este ceva nemaiintalnit in Suceava. Aici te asteapta cele mai performante echipamente si antrenori profesionisti care te vor ajuta sa iti atingi obiectivele pe care ti le-ai propus.

Cycling, hidrobicicleta, hidrobicicleta, bicicleta hipobarica si multe alte echipamente te asteapta la Wonder Gym Studio. Ducem tot ceea ce inseamna cardio la un cu totul alt nivel, intr-un decor cu totul deosebit.

Proiect: “EXTINDEREA ACTIVITĂȚII SOCIETĂȚII MICHELLE CENTER SRL”

Denumirea beneficiarului : SC MICHELLE CENTER SRL

Nr. si data contractului finantre: 1192/06.03.2018

Organism intermediar: Agenţia pentru Dezvoltare Regionala Nord – Est

Valoarea totala a proiectului: 854.028,37 lei

Valoarea finantarii nerambursabile din FEDR: 478.569, 58 lei

Valoarea finantarii nerambursabile din bugetul national: 84.453,45 lei

Obiectivul general: Extinderea activității societății MICHELLE CENTER SRL în vederea creșterii productivității și îmbunătățirii performanței generale a întreprinderii.

Obiectivele specifice ale proiectului

  •  Oferirea de servicii de calitate superioară specifice centrelor de fitness.
  •  Creșterea numărului mediu de salariați prin sprijinirea forței de muncă locale.

Rezultatele proiectului:

  • Achiziționarea unui număr de 28 echipamente aferente activității de fitness.
  • Realizarea materialelor de informare și publicitare, dupa cum urmează: 2 comunicate de presă, unul la începutul și unul la sfârșitul proiectului;300 flyere;30 autocolante.
  • unui contract de consultanță în domeniul managementului execuției investiției și în elaborarea, organizarea și derularea procedurilor de achiziții.

Data de inceput a proiectului: 01.03.2016

Perioada de implementare: 01.03.2016 –31.12.2018

Reprezentant legal: Cosovanu Simona, administrator al SC MICHELLE CENTER SRL;

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro, site-ul web al Programului Operational Regional 2014-2020 www.inforegio.ro si pagina de Facebook a programului (facebook.com/inforegio.ro).

SC MICHELLE CENTER SRL

Multumesc salonului Michelle. Am urmat intocmai un plan de epilare definitiva, conform indicatiilor oferite de voi. Sunt foarte multumita. Rezultatele sunt pe masura. Va multumesc ca mi-ati oferit increderea de a urma acest proces!

Andreea

Superb! Atmosfera frumoasa, oamenii fara cuvinte, iar despre Paula pot spune doar ca este geniala! Am sa revin cu drag in acest salon!

Octavia

Salonul "Michelle" este salonul care mi-a atras cu adevarat atentia. Pur si simplu sunt indragostita de acest salon. Mereu cand vin la Suceava nu ezit sa-mi mai fac o programare, doua. :)) Aici am intalnit oameni cu adevarat dedicati si talentati in ceea ce fac. Recomand cu mare incredere "Michelle Center".

Giulia
© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising
Call Now Button