Epilare definitiva laser

Epilare definitiva Laser

Epilare definitiva Laser – Soprano Ice Platinum

Sistemul de epilare definitiva Laser Soprano ICE PLATINUM combina beneficiile celor 3 tipuri de lungimi de unda, obtinand rezultate optime cu propriul sau tip unic deepilare definitiva Laser unda. Soprano ICE Platinum este o platforma care combina 3 unde laser într-un singur capat de lucru inovator, tintind simultan diferite adancimi de tesut dar si structura anatomica a foliculului de par. Combinand absorbtia si nivelul de penetrare a 3 lungimi de unda, alaturi de acoperirea tratamentului și de confortul laserului diode, Soprano ICE PLATINUM este cel mai sigur și eficient tratament de epilare definitiva Laser existent astazi.

Beneficii Ale Soprano Ice Platinum:

 

1. Este un tratament foarte sigur.

Pentru ca vorbim de un tratament care are impact asupra pielii noastre, este foarte importanta siguranta.

Cat de sigur este acest echipament? Echipamentul de epilare definitiva Laser Soprano Ice Platinum este foarte sigur.

Siguranta acestui tratament este confirmata si de faptul ca acest echipament este singurul agreat FDA (Food and Drug Administration), agreere dificil de obtinut datorita necesitatii respectarii unor standarde foarte inalte.
Acceseaza linkurile de mai jos pentru detalii:
https://www.biospectrumasia.com/news/27/10389/alma-lasers-gets-fda-clearance-for-its-award-winning-soprano-ice-platform.html

https://www.bellezamedica.es/noticias/trio-de-soprano-ice-platinum-alma-lasers-obtiene-la-aprobacion-fda/

2. Este practic nedureroasa

Datorita faptului ca safirul aplicatorului este racit cu ajutorul unui sistem foarte performant tratamentul de epilare definitiva Laser este practic nedureros.

Tehnologia ICE ™ raceste suprafata pielii – prevenind arsurile superficiale, permitand astefel un tratament practic nedureros, dar extrem de eficient.

3. Singurul echipament cu rezultate dovedite clinic.

Laserul ca tehnologie folosita in epilare a aparut pentru prima data in 1960 insa a fost rapid abandonat datorita efectelor negative ce le avea asupra pielii. In acest moment tehnologia laser a evoluat foarte mult datorita cercetarilor si studiilor medicale facute de marii producatori.

Avand in vedere riscurile pe care le poate presupune folosirea tehnologiei Laser, alegerea unui echipament performant pentru efectuarea tratamentului de epilare definitiva Laser este extrem de importanta.

Soprano Ice Platinum este singurul echipament care foloseste tehnologia TRIO™ (combinarea a 3 fascicule Laser intr-un singur aplicator) si care are peste 10 ani de studii clinice si studii de caz care dovedesc siguranta si eficienta tratamentului de epilare definitiva Laser Soprano Ice Platinum.

Accesand link-urile urmatoare puteti accesa o parte din aceste studii clinice:
https://www.alma-soprano.com/clinical-research/

4. Este un tratament eficient pe toate tipurile de ten inclusiv pe pielea bronzata.

Metoda SHR Soprano ICE Platinum afectează melanina pielii folosind o metoda unica. Astfel ea permite efectuarea procedurii in orice moment al anului, precum si pe pielea bronzata. Mai mult, expunerea la soare este mai puțin traumatica pentru piele în urma tratamentului SHR.

Combinarea celor 3 lungimi de unda si metoda SHR permit echipamentului sa tinteasca pigmentii din firul de par “ocolind” practic pigmentul din piele (fiecare pigment este afectat de o anumita lungime de unda a radiatiei Laser).

In acest fel, tratamentul cu Soprano Ice Platinum este eficient si sigur pe toate tipurile de ten, inclusiv pe pielea bronzata.

5. Este un tratament eficient atat pentru femei cat si pentru barbati.

epilare definitiva Laser barbati

 

Exista diferente fiziologice intre barbati si femei (diferente de pilozitate, sensibilitate, numar de fire de par pe cm patrat, etc).

Chiar daca exista diferente, tratamentul este extrem de eficient atat pentru femei cat si pentru barbati.

 

 

 

 

 

Asadar, toti puteti spune adio parului nedorit.

Acceseaza pagina producatorului aici: https://www.alma-soprano.com/

Click aici pentru promotiile noastre

© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising
Call Now Button