Criolipoliza

Criolipoliza ….. liposuctie nonchirurgicala ! -5.3 cm intr-o singura sedinta!

Criolipoliza Cooltech – alternativa liposuctiei – cea mai noua si performanta tehnologie de remodelare corporala – este un tratament non-invaziv si fara durere ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces. Procedura de criolipoliza CoolTech® reduce eficient tesutul adipos localizat avand un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grasimea este separata si izolata, iar restul tesului si fibrele de colagen sunt protejate.

Cum actioneaza?
Aplicatorul atrage in maner tesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia. Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic.

Criolipoliza CoolTech® este singurul echipament care raceste pana la – 8 grade Celsius in mai putin de un minut, reducand durerea simtita în timpul tratamentului!

Fiecare dintre noi are un numar finit de celule adipoase.
Un adipocit contine apa, glicerol si acizi grasi (pana la 5 tipuri).

CoolTech® este singurul capabil sa distruga patru din cei cinci acizi grasi, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatura de – 43 de grade Celsius.

Aplicatori

Doua aplicatoare trateaza zonele intr-o singura sedinta.
Fiecare este independent si are propriul sistem de control si vacuum.
In acest fel, vom putea trata in aceeasi sedinta ambele picioare sau ambele fese sau o suprafata mai mare de pe abdomen, etc.

Zone de tratament:

Abdomen
Fese
Genunchi
Solduri
Coapse
Picioare

Etapele tratamentului

1. Pentru siguranta, inainte de a dispune aplicatorii pe zonele cu probleme, kinetoterapeutul specialist aplica un gel anti-inghet, care protejeaza tegumentul impotriva necrozei.
2. Efectul de vacuum al echipamentului CoolTech® retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp si restul tesutului si fibrele de colagen.
3. Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tratate.
4. Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea scad temperatura tesutului pana cand aceasta ajunge la valoarea programata.
5. Tratamentul nu trebuie sa dureze mai putin de 60 minute pentru a obtine rezultatele dorite. Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural.

Rezultate

Odata distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimina tesuturile moarte, reciclandu-le si trasformandu-le în aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitatea de regenerare. Cu aceasta terapie se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru că organismul nostru beneficiaza de un numar fix de macrofagi, care fac fata cu brio unui numar finit de celule adipoase moarte.

In medie, stratul de grasime este redus circumferential cu cca 5.3 cm ± 1.3 cm dupa o singura sedinta. Aceste rezultate sunt vizibile dupa 3 saptamani de la prima sedinta.

 

 

 

 

 

Tratament eficient si sigur

Criolipoliza Cooltech are aprobarea CE in Europa precum si a FDA in Statele Unite

Link-uri utile:

Site-ul producatorului:
http://www.cooltechmedical.com/

Bloguri:

http://www.gabrielursan.ro/criolipoliza/ 
http://oanatrifu.ro/2014/03/criolipoliza-cum-am-scapat-de-al-doilea-fund/ 
http://oanatrifu.ro/2015/03/criolipoliza-genunchi/#more-2735 
http://oanatrifu.ro/2015/06/criolipoliza-pentru-aripioare/

 

© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising
Call Now Button