Coafor

coafor

Kerastase

Michelle Center este “Salon Expert L’Oreal Professionnel”.

“Titlul Salon Expert este oferit saloanelor L’Oréal Professionnel atent selecționate, parteneri de încredere cu o experiență vastă în utilizarea produselor noastre. Serviciile și imaginea unui Salon Expert sunt la cel mai înalt standard. Aici puteți găsi întreaga gamă de produse L’Oréal Professionnel și servicii dezvoltate exclusiv pentru coaforii acreditați de Academia L’Oréal Professionnel. Ei sunt adevărații experți L’Oréal Professionnel, fiind în permanentă legătură cu noile trenduri și având expertiza necesară pentru a răspunde tuturor nevoilor părului tău!”

L’Oréal Professionnel este brandul profesional numărul 1 în întreaga lume, dedicat celor patru dimensiuni ale frumuseţii capilare: Culoare, Îngrijire, Styling şi Textură. Creat de către şi pentru coafori, L’Oréal Professionnel a devenit brand-ul premium, destinat exclusiv saloanelor de coafură, care oferă nu numai produse ultra-performante dar şi servicii personalizate de ultimă generaţie. Sub egida sa, coaforii de pretutindeni dau naştere celor mai moderne look-uri. L’Oréal Professionnel este Partenerul Oficial al Săptămânii Modei de la Paris, dar şi brandul ales de coafori pentru Săptămânile Modei de la New York, Londra şi Milano. Coaforii L’Oréal Professionnel sunt experţii care transformă instantaneu şi durabil părul, pentru a scoate la lumină frumuseţea naturală a femeilor de pretutindeni.

Pagina L’Oreal Professionnel: https://www.lorealprofessionnel.ro/

LOREAL PROFESSIONNEL – IN SALOANELE CELOR MAI MARI COAFORI DIN LUME

Kerastase – mai mult decat coafor….

Kerastase redefineste experienta intr-un coafor. Ritualul Kerastase nu este un serviciu ci o experienta de care nu mai vrei sa te desparti. Iar la final te gandesti la urmatoarul ritual.

Zi de zi, cu pasiune si pricepere oferim servicii de ingrijire si infrumusetare a parului, folosind mereu cele mai inovatoare tehnici si produse profesionale pentru coafor de cea mai inalta calitate dedicate special saloanelor selectionate Loreal Professionnel.

Inca din anul 1964, Kérastase ofera solutii personalizate care corespund nevoilor specifice ale scalpului, parului si stilului de viata al femeilor.

Identitatea brandului este construita in jurul a trei piloni meniti sa sublinieze valorile in care credem: INGRIJIRE – PROFESIONALA – DE LUX. Acesti piloni inspira tot ceea ce facem la Kérastase si se reflecta si in experientele pe care le oferim.

Lucram zilnic impreuna cu cei mai buni stilisti pentru a oferi femeilor cea mai buna solutie de ingrijire pentru parul lor. Ingrijirea personalizata Kérastase are loc in trei pasi : CURATARE – TRATARE – TEXTURIZARE pentru a oferi tuturor femeilor o experienta completa. Fiecare pas din ritual ofera cea mai buna ingrijire pentru fiecare tip de par.

Rezultatele noastre se bazeaza pe precizia diagnosticului parului. Pentru a putea intelege nevoile individuale ale parului fiecarei femei, ne-am bazat pe expertiza stilistilor si experienta lor cu clientii si am creat un protocol unic de diagnostic pentru par. Acesta ne ajuta sa avem o cunoastere cat mai buna parului si scalpului clientei si sa ii putem oferi un ritual personalizat de ingrijire atat in salon cat si acasa.

La Kérastase credem ca nu exista o singura definitie a frumusetii, ci o infinitate. Punem in valoare toate tipurile de frumusete, culturi, viziuni… si bineinteles, toate tipurile de par.

Kérastase stie ca fiecare femeie este unica.

Avand la dispozitie linii de produse destinate tuturor tipurilor de par, fiecare femeie poate beneficia de un program de infrumusetare personalizat. Fiecare doamna va avea propriul ritual de infrumusetare realizat de consultant special instruit in utilizarea Kérastase.

Stilistul consultant Kérastase va selecta programul care este cel mai adecvat tipului tau de par. In urma diagnozei va putea recomanda un program personalizat de ingrijire a parului acasa. Stilistul stie cum sa creeze o experienta relaxanta in salon cu ajutorul Kérastase.

Pagina Kerastase: https://www.kerastase.com/

KERASTASE – O EXPERIENTA, O SENZATIE, O EMOTIE

Kerastase

Michelle Center – expertul L’Oreal Professionnel si Kerastase.

Oferim servicii de înfrumusețare de calitate premium, L’Oréal Professionnel, tuturor celor care țin la imaginea lor și doresc în același timp să se răsfețe. O coafură potrivită vă menține mereu în trend, vă ajută să vă impuneți, ajutând la conturarea unei personalități puternice. Acordăm o atenție deosebită fiecărui detaliu de întreținere a părului, cu ajutorul unor tratamente și metode profesionale de hidratare și regenerare, pentru că ne dorim să vă oferim cele mai complexe experiențe.

Vreți să dați tonul în materie de tunsori? Vă doriți o simplă coafură sau una de ocazie, o schimbare de look sau o nouă tunsoare? Vă propunem cele mai interesante idei de hairstyling, alături de soluții pentru îngrijirea părului, prin redarea strălucirii.
Produsele noastre se împart în patru categorii:
– styling feminin sau masculin;
– colorare sau colorare fără amoniac;
– tratamente pentru păr;
– produse profesionale pentru acasă.

De ce Michelle?
De ce sa alegi Michelle?

  • pentru ca punem satisfactia clientului pe primul loc;
  • pentru ca veti beneficia de cele mai noi tehnici insusite de stilistii Michelle care sunt in permanenta la curent cu noutatile in coafor;
  • pentru ca va veti bucura doar de branduri profesionale de calitate dedicate coaforilor (Loreal Professionnel, Kerastase);
  • pentru ca veti gasi in permanenta cele mai noi produse pentru acasa lansate de Loreal Professionnel si Kerastase;
  • pentru ca Michelle este „salon expert„.
coafor
© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising
Call Now Button