Bioline Jato

Povestea produselor Bioline incepe in anul 1979, sunt situate in categoria produselor premium si sunt foarte bine cotate pe piata italiana dar si mondiala, fiind distribuite in peste 30 de tari din toata lumea.

Compania Bioline a fost fondata in 1979, mai intai ca institutie de invatamant, avand scopul de a contribui la perfectionarea continua a cosmeticienilor. Timp de peste 30 de ani, Bioline a promovat in activitatea sa de training principiile cele mai avansate ale profesionalismului in activitatea de cosmetica, felul in care serviciile trebuie ajustate pe nevoile specifice ale fiecarui client, felul in care centrul de frumusete trebuie sa devina un centru de servicii dar si de consiliere in chestiuni estetice si de well-being deopotriva.

 

In activitatea de productie sub marca proprie, Bioline considera combinatia dintre cercetare si frumusete ca fiind deosebit de importanta. Cele mai moderne si avansate cunostinte stiintifice si tehnologii sunt puse in slujba frumusetii, dar si a sanatatii si conceptului mai generos de well-being. Dispunand de laboratoare ultramoderne si facilitati de productie avansate, echipa Bioline include cosmetologi, chimisti, dermatologi si biologi de marca, a caror misiune este sa dezvolte produse cosmetice sigure, care pastreaza si fructifica puritatea si eficienta ingredientelor naturale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising