BioDermoGenesi

BioDermoGenesi

BioDermoGenesi

Cel mai avansat tratament non-invaziv pentru regenerarea pielii

 

Biodermogenesi este cel mai avansat tratament de regenerare al pielii de pe piata de estetica medicala, ce foloseste sinergia dintre tehnologii precum electroporatie si vacuum pentru a oferi rezultate exceptionale. Biodermogenesi se bazeaza pe numeroase studii clinice, care demonsteaza atat eficienta acestei tehnologii cat si siguranta sa. Pentru prima oara in Suceava, la Michelle Center, Biodermogenesi reprezinta o solutie unica pentru rejuvenarea si regenerarea pielii.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

BioDermoGenesi

Ce este tratamentul Biodermogenesi?

Biodermogenesi este un tratament inovativ pentru regenerarea celulelor pielii, fara efecte secundare sau timp de recuperare, ce va ofera rapid un aspect mai tanar si mai tonifiat al zonei tratate.

Tratamentul Biodermogenesi se deosebeste de alte tratamente de regenerare a pielii deoarece este primul care foloseste simultan un camp electromagnetic, electrostimularea si vacuumul pentru a actiona asupra matricei celulare. Impreuna, aceste trei tehnologii ofera o serie de avantaje importante:

 • Rezultate Imediate. Rezultatele tratamentelor apar la scurt timp dupa prima sedinta, oferindu-va astfel avantajul de a beneficia imediat de efectele dorite.
 • Fara Efecte Secundare. Deoarece foloseste exclusiv tehnologii care nu lezeaza tesuturile, evitand astfel posibilitatea aparitiei efectelor secundare specifice unor tratamente invazive.
 • Procedura Rapida. Datorita eficientei sinergiei dintre cele trei tehnologii, durata unei sedinte dureaza undeva intre 30 si 60 de minute, lasandu-va astfel posibilitatea de a reveni la activitatea dumneavoastra obisnuita in cadrul aceleiasi zile.
BioDermoGenesi

Cum functioneaza tratamentul Biodermogenesi?

Tratatamentul Biodermogenesi funtioneaza prin sinergia unica intre campul electromagnetic, vacuum si electroporatie. Electroporatia este un proces care presupune folosirea de impulsuri electrice de mica intensitate pentru a permite absorptia ridicata a anumitor substante in piele. Aceasta sinergie a tehnologiilor va ajuta sa obtineti rezultatele dorite intr-un timp foarte scurt.

Biodermogenesi ajuta la regenerarea pielii si la reorganizarea structurii sale, oferind acesteia un aspect mai tanar, mai sanatos si mai tonifiat.

Proceduri si specificatii de tratament

Cu Biodermogenesi, puteti beneficia de trei  protocoale de tratament, ce pot fi aplicate in mod combinat pentru a beneficia de rezultate complete: DermaCare, BodyShaping si Revitalize

BDG Dermacare
BDG - Dermacare

Dermacare este protocolul folosit pentru tratarea tuturor tipurilor de cicatrice, fie ele chirurghicale, post-acneice sau de tip traumatic.

Posibilitati de tratament cu BDG Dermacare:

 • Reducerea aspectului cicatricelor hipertrofice si cheloide;
 • Reducerea fibrozei produsa de cicatrice;
 • Cresterea mobilitatii incheieturilor;
 • Reducerea depigmentarii;
BDG BodyShaping
BDG - BodyShaping

Bodyshaping este protocolul folosit in tratarea vergeturilor, reusind sa le diminueze si sa le faca sa se bronzeze. In plus, el poate fi folosit si pentru liftingul diverselor zone corporale precum zona sanilor, a abdomenului, fesierilor si, totodata, putem observa o reducere a gradului de celulita.

Posibilitati de tratament cu BDG BodyShaping:

 • Eliminare vergeturi;
 • Hipotonia corpului si a sanilor (cresterea fermitatii si elasticitatii);
 • Reducerea aspectului celulitei;
BDG - Revitalize
BDG Revitalize

Revitalize este protocolul folosit pentru reducerea ridurilor, reducerea excesului de sebuum, reglarea PH-ului, ajutand totodata la hidratarea pielii.

Posibilitati de Tratament cu BDG Revitalize:

 • Reduce excesul de sebuum;
 • Reduce aspectul ridurilor;
 • Reface nivelul de hidratare optim;

De ce sa alegem tratamentele Biodermogenesi?

Tratamentul de regenerare al pielii cu Biodermogenesi este unul cu adevarat revolutionar deoarece livreaza simultan o gama larga de avantaje pentru regenerarea pielii, care inainte se realizau cu mai multe tratamente distincte. Astfel, obtii:

 • Cresterea cantitatii si calitatii fibrelor de elastina si de colagen;
 • Cresterea gradului de mitoza celulara, ceea ce duce la un grad sporit de regenerare;
 • Eficienta ridicata in eliminarea celulitei;
 • Eficienta ridicata in reducerea aspectului cicatricelor;

Tratamentul Biodermogenesi este, astfel, o alegere excelenta pentru oricine doreste un tratament de regenerare non-invaziva, cu rezultate rapide. Cu ajutorul acestei tehnologii, va puteti imbunatati rapid aspectul pielii, fara riscuri si fara timp de recuperare, lucru ce il face ideal pentru persoane cu un program aglomerat ce doresc sa revina la activitatile de zi cu zi in cel mai scurt timp posibil.

Rezultate obtinute

Vergeturi

Cicatrici

Post-acneice

Anti-Aging

Celulita

Remodelare

Pagina producatorului: www.biodermogenesi.com

© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising
Call Now Button